Рішення виконавчого комітету  "Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напо..."  № 920 від 30.12.2016р. 
Документ №920 від 30.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.01.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.12.2016р.  № 920
м.Івано-Франківськ
 


Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, а також використання піротехнічних засобів


Керуючись ст. 52 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою недопущення розпивання спиртних напоїв в місцях проведення масових заходів на території міста в період святкування Новорічних та Різдвяних свят, забезпечення безпеки мешканців виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Заборонити на вулицях, прилеглих до місць проведення святкувань, а саме: Вічевий майдан, вул.Незалежності, вул.Січових Стрільців, вул.Д.Вітовського, вул.Галицька, площа Ринок, вул.Шеремети, вул.Труша реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на виніс, а також виніс будь-яких напоїв у скляній тарі в період святкування Новорічних та Різдвяних свят з 30.12.2016 року по 20.01.2017 року.

2. Заборонити фізичним та юридичним особам реалізацію та використання в громадських і не відведених для цього місцях петард, феєрверків, салютів, а також інших піротехнічних засобів та вибухонебезпечних пристроїв.

3. Івано-Франківському відділу поліції ГУ НП в області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції у місті Івано-Франківську (Д. Міхалець), міському відділу УДСНС України в області (В. Мацалак), КП «Муніципальна варта» (Б. Кухарук) забезпечити виконання вимог даного рішення.

4. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В.Дротянко) опублікувати дане рішення у засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка.




Міський голова                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.