Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи з виявлення фактів продажу ..."  № 2-р від 04.01.2017р. 
Документ №2-р від 04.01.2017р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про затвердження персонального складу робочої групи з виявлення фактів продажу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, електронних сигарет та рідин, що використовуються в електронних сигаретах, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння неповнолітнім в Івано-Франківській міській територіальній громаді
Розпорядження міського голови  №120-р від 17.03.2021р. Втратив чинність

 
Історія документа

17.03.2021p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

08.01.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 04.01.2017р.  № 2-р
 


Про створення робочої групи з виявлення фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям в м. Івано-Франківську



Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", дотримання вимог Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», Конвенції ООН про права дитини та з метою посилення відповідальності дорослих за втягування дітей до вживання алкоголю, тютюнопаління, а також популяризацію здорового способу життя:

  1. Створити робочу групу з виявлення фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям в м. Івано-Франківську (додаток 1).
  2. Затвердити Положення про робочу групу з виявлення фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям (додаток 2).
  3. Про всі виявлені факти продажу дітям алкогольних напоїв інформувати правоохоронні органи, міського голову, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, громадськість, ЗМІ.
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця департамент молодіжної політики та спорту (В. Матешка).
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступників міського голови О.Левицького та О. Кайду.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.