Рішення виконавчого комітету  "Про порядок організації вуличних мистецьких виступів на..."  № 446 від 08.06.2022р. 
Документ №446 від 08.06.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.06.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.06.2022р.  № 446
м.Івано-Франківськ
 


Про порядок організації вуличних мистецьких виступів на території міста Івано-Франківська


Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та з метою впорядкування організації виступів вуличних артистів на території міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Затвердити перелік місць (локацій) та вимоги до організації вуличних мистецьких виступів на території міста Івано-Франківська (додаток).
  2. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) довести інформацію про порядок організації вуличних мистецьких виступів на території міста Івано-Франківська до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  3. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (О.Пікуляк) забезпечити взаємодію з Івано-Франківським РУП ГУНП в Івано-Франківській області (П.Міровський) та Управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) щодо забезпечення громадського порядку під час проведення вуличних мистецьких виступів та благоустрою і чистоти у місцях їх проведення.
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту освіти та науки міської ради В.Дротянко.


Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.