Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на від'єднання будинків від систем ..."  № 480 від 15.06.2022р. 
Документ №480 від 15.06.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.06.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.06.2022р.  № 480
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на від'єднання будинків від систем (мереж) централізованого опалення



Керуючись ст. ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017 року № 2189-VIII, згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року № 169, розглянувши протокол постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення та постачання гарячої води від 07.06.2022 року №11 (додається), виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.Надати дозвіл на від'єднання від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального (газового або електричного) опалення в багатоквартирних будинках за умови отримання вихідних даних та технічних умов у виконавців послуг: з централізованого теплопостачання (ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»), з централізованого водопостачання та водовідведення (КП «Івано-Франківськводоекотехпром»). Реконструкцію інженерних мереж відповідно до проєктної документації здійснити коштом співвласників багатоквартирних будинків за адресами:

- вул. Хіміків, 2

- вул. В. Чорновола, 60

- вул. Д. Донцова, 13

2. Надати дозвіл на від'єднання від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального (газового або електричного) опалення в нежитлових приміщеннях за умови отримання вихідних даних та технічних умов у виконавців послуг: з централізованого теплопостачання (ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»), з централізованого водопостачання та водовідведення (КП «Івано-Франківськводоекотехпром»). Реконструкцію інженерних мереж відповідно до проєктної документації здійснити коштом власників нежитлових приміщень за адресами:

- вул. Гетьмана Мазепи, 21 (нежитлове приміщення) магазин;

- вул. Максимовича, 5 (будівля) Автопідприємства Івано-Франківської обласної ради);

- вул. Національної Гвардії, 3Б (приватний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Первісток» ТОВ «АРСЕНАЛ СІТІ»;

- вул. А. Мельника, 2 (відділення АТ «ПУМБ»);

- вул. Б. Хмельницького, 57 (нежитлове приміщення) КП «Обласний аптечний склад» Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради;

- вул. Галицька, 124А (нежитлове приміщення) АТС Івано-Франківської філії АТ «Укртелеком»;

- вул. С. Петлюри, 19 (нежитлове приміщення) АТС Івано-Франківської філії АТ «Укртелеком»;

- вул. Бельведерська, 56/1 (крамниця продпромтоварів «Родзинка»).


3. Відключення будинків від централізованого опалення здійснювати відповідно до Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року №169, в міжопалювальний період, але не пізніше, ніж 01 вересня.


4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради Р. Гайду.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.