Рішення виконавчого комітету  "Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорт..."  № 476 від 08.06.2022р. 
Документ №476 від 08.06.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.06.2022"Західний кур'єр" 26 30.06.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.06.2022р.  № 476
м.Івано-Франківськ
 


Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», Постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997р. № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009р. № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Встановити тариф для перевізників, які здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування на підставі договору (надалі – Перевізники) у розмірі 10,00 гривень з 16 червня 2022 року.

2. Перевізникам забезпечити з 10.00 год до 16.00 год без обмежень, до 10.00 год та після 16.00 год у кількості 3 пільгових місця в кожному транспортному засобі, який обслуговує міські автобусні маршрути загального користування перевезення пільгових категорій громадян, а саме: осіб з інвалідністю внаслідок війни; учасників бойових дій; учасників війни; членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців; постраждалих учасників Революції Гідності; осіб – постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС – 1 категорії; учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – 2 категорії; дітей, які потерпіли від ЧАЕС, яким встановлено інвалідність, пов’язану з цією катастрофою; ветеранів військової служби; ветеранів органів внутрішніх справ; ветеранів державної пожежної охорони; ветеранів Державної служби спеціального зв’язку; ветеранів служби цивільного захисту; ветеранів Державної кримінально-виконавчої служби; ветеранів податкової міліції; осіб з інвалідністю військової служби; реабілітованих; дітей з багатодітної сімї; осіб з інвалідністю 1, 2 та 3 групи, дітей з інвалідністю та осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю 1 групи або дітей з інвалідністю (не більше однієї особи, яка супроводжує особу з інвалідністю 1 групи або дитину з інвалідністю); пенсіонерів за віком, дітей сиріт та учнів.

3. Безоплатний проїзд учнів закладів загальної середньої освіти у міському пасажирському транспорті загального користування здійснюється за наявності дійсного учнівського квитка та/або карти «Галка» щоденно з 7:00 до 21:00 год, за винятком вихідних, святкових днів і канікул або запровадження воєнного стану або карантинних обмежень на території Івано-Франківської міської територіальної громади.

4. Безоплатне перевезення учасників бойових дій у міському пасажирському транспорті загального користування здійснюється при наявності посвідчення учасника бойових дій або нотаріально завіреної копії посвідчення; бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України – при наявності посвідчення бійця-добровольця антитерористичної операції, виданого Івано-Франківською обласною радою або нотаріально завіреної копії посвідчення.

5. Безоплатне перевезення осіб з інвалідністю 3 групи та пенсіонерів за віком у міському пасажирському транспорті загального користування здійснюється при наявності посвідчення, яке надає право безкоштовного проїзду та картки «Галка».

6. У випадку запровадження воєнного стану або карантинних обмежень на території Івано-Франківської міської територіальної громади перевізникам забезпечити безоплатне перевезення пасажирів у кількості 3 пільгових місця в кожному транспортному засобі, який обслуговує автобусні маршрути загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади.

7. Управлінню транспорту та зв’язку (А. Гіглюк) внести відповідні зміни в договори на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Івано-Франківська.

8. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 06.07.2021 року № 901 вважати таким, що втратило чинність.

       9. Відділу патронатної служби (О. Гоянюк) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

       10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.