Рішення виконавчого комітету  "Про адміністративні послуги..."  № 498 від 15.06.2022р. 
Документ №498 від 15.06.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.06.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.06.2022р.  № 498
м.Івано-Франківськ
 


Про адміністративні послуги


Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.05.2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг», Положення про Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради та Регламенту Департаменту адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради, листа управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 08.04.2022 р., листа Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від 10.05.2022 р., листа управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 20.05.2022 р., відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 12.04.2021 року №115-6 «Про затвердження переліку адміністративних послуг»,  виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступним пунктом:

1.1.Пункт 239 «Надання витягу з містобудівної документації – Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради».

  1. Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступними пунктами:

2.1.Пункт 166 «Державна реєстрація потужностей оператора ринку – Івано-Франківське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

2.2.Пункт 167 «Внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку – Івано-Франківське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

2.3. Пункт 168 «Внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку використання потужності – Івано-Франківське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

2.4. Пункт 169 «Затвердження експортної потужності – Івано-Франківське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

2.5. Пункт 170 «Анулювання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду – Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

2.6. Пункт 171 «Державна реєстрація договорів (контрактів) про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора – Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

2.7. Пункт 172 «Видача дубліката картки реєстрації договору (контракту) про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора – Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

2.8. Пункт 173 «Державна реєстрація змін і доповнень до договорів (контрактів) про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора – Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

  1. Суб’єктам надання адміністративних послуг  протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.
  2. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних послуг.
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на Департамент  адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) (Б.Питель).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.