Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Плану заходів з енергозбереження та пі..."  № 501 від 23.06.2022р. 
Документ №501 від 23.06.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.06.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.06.2022р.  № 501
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження Плану заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності будівель бюджетних закладів, об?єктів комунальних підприємств і будівель житлового фонду Івано-Франківської міської територіальної громади на ІІ півріччя 2022 року


Керуючись ст.27 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 4,12 Закону України "Про енергетичну ефективність будівель" та ст. 7,11 Закону України "Про енергозбереження", з метою забезпечення ефективного використання енергоресурсів, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Затвердити План заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності будівель бюджетних закладів, об'єктів комунальних підприємств і будівель житлового фонду Івано-Франківської міської територіальної громади на ІІ півріччя 2022 року (далі - План заходів) згідно з додатками 1 та 2.

2. Реалізація Плану заходів здійснюється у межах кошторисних призначень та за умови відновлення фінансування передбачених цим рішенням видатків.

3. Керівникам виконавчих органів Івано-Франківської міської ради, бюджетних закладів та комунальних підприємств:

3.1. Забезпечити своєчасне виконання Плану заходів згідно з додатками 1та 2 до цього рішення.

3.2. Щоквартально, до 25 числа місяця, наступного за звітним, інформувати відділ комунальної політики, енергозбереження та екології управління енергозбереження, екології та переходу на автономне опалення Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради про виконання Плану заходів.

4. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (С.Криворучко) здійснювати координацію впровадження енергоощадних заходів у бюджетних закладах, на об’єктах комунальних підприємствах та будівлях житлового фонду, моніторинг використання коштів на їх реалізацію.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Р.Гайду.



Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.