Рішення виконавчого комітету  "Про житлові питання ..."  № 564 від 07.07.2022р. 
Документ №564 від 07.07.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.07.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.07.2022р.  № 564
м.Івано-Франківськ
 


Про житлові питання


Керуючись Житловим Кодексом Української РСР, ч. 2 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, законами України “Про житловий фонд соціального призначення”, “Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11 грудня 1984 року за № 470, Положенням про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженим постановою Ради Міністрів УРСР від 04 лютого 1988 року за № 37, Положенням про громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.07.2021 року № 1032, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Взяти на облік для одержання житлової площі за місцем проживання згідно протоколів засідань громадської комісії з житлових питань сім’ї:


протокол № 5 від 29.06.2022 року

при виконавчому комітеті міської ради


1.1. Ховрачова О. В. – 3 особи /він, дружина – Балясова А. В., донька – Вауліна А. Р.// в першу чергу (________________________, _____________  ___________________)/

1.2. Рочняк О. В. – 1 особа /позачергово (____________________________ _______________)/

1.3. Бікмієву С. В. – 1 особа / в першу чергу (_________________________, ________________________)/

       

       2. Зняти з квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради сім’ю (ст. 40 ЖК Української РСР):


протокол № 5 від 29.06.2022 року


у зв’язку з поліпшенням житлових умов внаслідок якого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення


2.1. Смольнікова А. О.



3. Виключити із числа службових:


3.1. Трикімнатну квартиру №__ житловою площею 45,5 кв м та загальною площею 78,4 кв м на вулиці ______________, __ ___ _________ _________ _________________, Ярославському Р. Т. Склад сім’ї – 6 осіб /він, дружина, сини – М., В., О., донька – А./.

Квартира виключається з числа службових  на підставі клопотання ______ ______________________ від ____________ року №______ та листа __________________________________ від ___________ року №_________.


4. Переоформлення договору найму житлового приміщення:


4.1. Однокімнатну квартиру № ____ житловою площею 16,9 кв м на вулиці ____________________, ___, Сав’юк Т. Г., у зв’язку зі зняттям з реєстрації основного квартиронаймача її чоловіка, на склад сім’ї – 1 особа.


5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради Михайла Смушака.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.