Рішення міської ради  "Про залучення гранту від НЕФКО в рамках програми "Підтр..."  № 132-28 від 03.08.2022р. 
Документ №132 від 03.08.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про визначення замовника будівництва в рамках реалізації проєкту "Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в місті Івано-Франківську"
Рішення виконавчого комітету  №1229 від 01.12.2022р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.08.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(28  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 03.08.2022р.  № 132-28
 

Про залучення гранту від НЕФКО в рамках програми «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення ВПО в Україні»


Відповідно до ст.19 Конституції України, ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Цивільним кодексом України, згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією, підписаною 17 вересня 2009 року та ратифікованою Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією» від 21 вересня 2010 року №2533-VI, у рамках програми НЕФКО «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні», що фінансується Інвестиційною платформою сусідства Європейського Союзу (NIP), з метою реалізації проєкту «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в місті Івано-Франківськ», міська рада 


вирішила:


1. Здійснити залучення гранту від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) шляхом укладання грантового договору між Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) та Івано-Франківською міською радою в рамках програми «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення ВПО в Україні» на наступних умовах:

1.1. Мета залучення гранту – фінансування впровадження заходів проєкту « Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в місті Івано-Франківськ».

1.2. Форма залучення гранту – укладення договору про грант з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

1.3. Розмір та валюта гранту – 2 203 000 євро ((два мільйони двісті три тисячі євро).

1.4. Грант надається в євро, виплати гранту будуть здійснюватися безпосередньо постачальникам.

2. Уповноважити першого заступника міського голови В. Сусаніну вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані із залученням гранту з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.


Міський голова                                                                  Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.