Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського п..."  № 727 від 10.08.2022р. 
Документ №727 від 10.08.2022р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 10.08.2022 року № 727
Рішення виконавчого комітету  №824 від 07.09.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про припинення опіки
Рішення виконавчого комітету  №1254 від 08.12.2022р. Чинний

 
Історія документа

08.12.2022p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

14.08.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.08.2022р.  № 727
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини-сироти та встановлення опіки, піклування



Керуючись ст.ст. 56, 62, 63, 65 Цивільного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги заяви ____від 28.07.2022 року №____, ____від 02.08.2022 року № ___ та № ___, _____ від 03.08.2022 року № ___, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ______, ____ року народження, у зв’язку з хворобою матері, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, відомості про батька записані згідно ч.1 ст.135 СКУ.

1.1. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _______, _____ року народження, який зареєстрований у м. Херсоні Херсонської області, призначивши опікуном дядька _____,____ року народження який зареєстрований за адресою: вул.____, буд.__, кв.___, смт.___, м. ___ Херсонської області; перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та проживає за адресою: вул.___, ___, корп.__, кв. ___ у м. Івано-Франківську.

1.2. Зобов’язати опікуна повернути підопічну дитину в Україну.

2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, ____ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 05.06.2020 року, видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), та рішенням Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 10.06.2022 року справа № ____ про позбавлення батьківських прав батька.

2.1. Встановити піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ____, ____ року народження, який зареєстрований за адресою: вул._____, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ, призначивши піклувальником бабусю _______, яка зареєстрована та проживає разом з підопічним за адресою: вул.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ.

2.2. Зобов’язати піклувальника зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: вул.____, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ до досягнення дитиною повноліття.

3. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ___ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 05.06.2020 року, видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та рішенням Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 10.06.2022 року справа № _____ про позбавлення батьківських прав батька.

3.1. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ______, ____ року народження, яка зареєстрована за адресою: вул.____, ___, кв.____, м. Івано-Франківськ, призначивши опікуном бабусю ____, ____ року народження, яка зареєстрована та проживає разом з підопічною за адресою: вул.____, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ.

3.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: вул.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ до досягнення дитиною повноліття.

4. Надати статус дитини-сироти ____, ____ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 25.07.2022 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у м. Івано-Франківську Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та смертю батька (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від ___ року, видане виконкомом Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міськради.

4.1. Встановити опіку над дитиною-сиротою ____, ___ року народження, який зареєстрований за адресою: вул.___, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ, призначивши опікуном тітку___, ___ року народження, яка зареєстрована та проживає разом з підопічним за адресою: вул.___, буд.___, с. Микитинці Івано-Франківської МТГ.

4.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: вул.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.