Розпорядження міського голови  "Про уповноваження окремих посадових осіб на підписання ..."  № 182-р від 14.09.2022р. 
Документ №182-р від 14.09.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.09.2022



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 14.09.2022р.  № 182-р
 


Про уповноваження окремих посадових осіб на підписання повідомлень


Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про військовий обов’язок і військову службу», Порядком організації і ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016р. №921 (зі змінами) та з метою інформування Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки про наявність змін щодо сімейного стану, місця проживання (перебування), освіти, місця роботи і посади, та інших даних на призовників і військовозобов’язаних, які проживають в селах Івано-Франківської міської територіальної громади :


1. З 19.09.2022р. уповноважити заступника директора Департаменту – начальника управління взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради Петріва Олександра Ігоровича на підписання повідомлення про зміну облікових даних (додаток), що відпрацьовуються на призовників і військовозобов’язаних, які проживають у селах Івано-Франківської міської територіальної громади.

2. Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями (Р. Гайда) за наявності актуальної інформації надсилати до Івано-Франківського міського ТЦК та СП повідомлення про зміну облікових даних призовників і військовозобов’язаних.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.