Рішення міської ради  "Про безоплатне прийняття в комунальну власність Івано-Ф..."  № 157-29 від 09.09.2022р. 
Документ №157 від 09.09.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про передачу проєктно-кошторисної документації
Рішення виконавчого комітету  №1271 від 15.12.2022р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.09.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(29  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 09.09.2022р.  № 157-29
 

Про безоплатне прийняття в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади проєктно-кошторисної документації



Керуючись ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Рейнір» про безоплатне прийняття проєктно-кошторисної документації проєкту «Встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вул. Калуське шосе і вул. Єпископа Івана Лятишевського та автобусних зупинок біля ТЦ «Менс простір» в м. Івано-Франківськ», міська рада


вирішила:


  1. Прийняти безоплатно в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади  проєктно-кошторисну документацію проєкту «Встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вул. Калуське шосе і вул. Єпископа Івана Лятишевського та автобусних зупинок біля ТЦ «Менс простір» в м. Івано-Франківськ», вартістю 25 000,00 грн.

2. Уповноважити заступника міського голови - директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака підписати акт прийому-передачі майна зазначеного в п. 1 цього рішення.

3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) прийняти на баланс проєктно-кошторисну документацію проєкту «Встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вул. Калуське шосе і вул. Єпископа Івана Лятишевського та автобусних зупинок біля ТЦ «Менс простір» в м. Івано-Франківськ» у порядку визначеному чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака.




        Міський голова                                                  Руслан М АРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.