Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 920 від 29.09.2022р. 
Документ №920 від 29.09.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.10.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.09.2022р.  № 920
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1.Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

       1.1. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С. П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Чорновола, 28/1, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С. П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Шопена, 5/2, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Гната Хоткевича, 44 Д, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.4. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Гната Хоткевича, 75 А, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.5. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Василя Стуса, 23-25, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.6. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. В.Івасюка, 26 А, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.7. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. В.Івасюка, 44, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам :

       2.1. ТОВ «Благо Буд» (Осташ А.Г.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Євгена Коновальця між будинками №35 і № 77, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.2. ТОВ «Торгово-Будівельна компанія «Дім» (Бойко М.В.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Ціолковського - Горбачевського, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.3. Федоровій С. Г. на проведення земляних робіт для реконструкції мережі газопостачання на вул. імені Володимира Кубійовича, 12, терміном 10 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.4. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни газопроводу середнього тиску на вул. Максимовича, 12, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни газопроводу низького тиску на вул. Заболотівській, 5, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.6. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Бельбас І.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Незалежності, 10, терміном 10 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.7. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Бельбас І.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Чорновола, 94, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2.8. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку газопроводу низького тиску на вул. Шевченка 23, 47, 49, 51, 53, с. Вовчинець, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.9. Мельникову А. М. на проведення земляних робіт для реконструкції інженерних мереж водопостачання та водовідведення на вул. Б. Хмельницького, 32 Б - вул. Вовчинецькій, 115 А, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордеру).

       2.10. ТОВ «Торгово-Будівельна компанія «Дім» (Бойко М.В.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водовідведення на вул. Виноградній, с. Крихівці, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.11 .ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Парковій, 14, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.12. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. ГнатаХоткевича, 44 А, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.13. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Василя Симоненка, 34, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       2.14. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для прокладання мережі теплопостачання на вул. Сорохтея, 43, 30-32, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3. Суб’єкту господарювання, якому згідно цього рішення надано дозвіл (ордер) на проведення земляних робіт для прокладання мережі (електропостачання) подавати до Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради контрольно-виконавчу зйомку в М 1:500 нових інженерних мереж після завершення робіт з відновлення об’єктів благоустрою.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.




Перший заступник міського голови                                        Вікторія СУСАНІНА



2011-2024 © Всі права застережено.