Рішення виконавчого комітету  "Про забезпечення дітей закладів освіти Івано-Франківськ..."  № 1007 від 20.10.2022р. 
Документ №1007 від 20.10.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.10.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.10.2022р.  № 1007
м.Івано-Франківськ
 


Про забезпечення дітей закладів освіти Івано-Франківської міської ради гарячим харчуванням за кошти з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про професійну (професійно-технічну) освіту», «Про охорону дитинства», «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», постановами Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», з метою забезпечення гарячим харчуванням дітей, батьки яких беруть безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів із національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії) і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, загинули, померли після повернення з зони бойових дій, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Забезпечити учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання Івано-Франківської міської ради, які проживають  на території Івано-Франківської міської територіальної громади, батьки яких беруть безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів із національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії) і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, загинули, померли після повернення з зони бойових дій (підстава:

довідка встановленого зразка), гарячим харчуванням відповідно до вартості, встановленої п.1 та п.2 рішення Івано-Франківської міської ради від 24.12.2020р. № 336-3 «Про встановлення вартості харчування учнів, які навчаються у 1-11 класах закладів загальної середньої освіти денної форми навчання Івано-Франківської міської ради, за кошти з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади».

2. Звільнити від плати за харчування учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Івано-Франківської міської ради денної форми навчання, що проживають на території Івано-Франківської міської територіальної громади, батьки яких беруть безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів із національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії) і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, загинули, померли після повернення з зони бойових дій (підстава: довідка встановленого зразка). Вартість гарячого харчування за рахунок коштів бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади — 50,00 грн/день на одну особу.

3. Звільнити від плати за харчування у закладах дошкільної освіти, дошкільних групах закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської ради батьків, які беруть безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів із національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії) і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, загинули, померли після повернення з зони бойових дій (підстава: довідка встановленого зразка).

4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) здійснити фінансування Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради в межах кошторисних призначень.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту освіти та науки В.Дротянко.




Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.