Розпорядження міського голови  "Про особливості призову на строкову військову службу та..."  № 300-р від 17.11.2022р. 
Документ №300-р від 17.11.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про проведення призову громадян України чоловічої статі в Івано-Франківській міській територіальній громаді на строкову військову службу в 2022 році
Розпорядження міського голови  №66-р від 31.03.2022р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про внесення змін у розпорядження міського голови від 17.11.2022 року №300-р
Розпорядження міського голови  №140-р від 25.04.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2022"Західний кур'єр" 49 08.12.2022



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 17.11.2022р.  № 300-р
 


Про особливості призову на строкову військову службу та діяльність міської призовної комісії під час дії воєнного стану


Керуючись Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» (зі змінами), Порядком організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016р. №921 (зі змінами), розпорядженням Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 10.11.2022р. №430 «Про організацію роботи обласної призовної комісії під час дії воєнного стану»:


  1. Під час дії воєнного стану:
    1. Призов на строкову військову службу не проводити.

2. Затвердити склад міської призовної комісії (додаток 1). Міській призовній комісії забезпечити:

2.1. Направлення для проведення медичного огляду осіб, які перебувають на військовому обліку призовників та досягли 27-річного віку, взяття їх на військовий облік військовозобов’язаних або виключення з військового обліку.

2.2. Направлення призовників, які виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів або військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти, для проходження випробувань та складання вступних іспитів або прийняття рішення про відмову в такому направленні.

3. Начальнику Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Р. Плитусу забезпечити роботу щодо взяття на військовий облік осіб, які перебувають на військовому обліку призовників та досягли 27-річного віку, взяття їх на військовий облік військовозобов’язаних, видачу військово-облікових документів або виключення з військового обліку за наявності законних підстав.

4. Відділу патронатної служби міської ради (О. Гоянюк):

4.1. Висвітлювати інформацію щодо особливостей призову на строкову військову службу за поданням Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Р. Плитус) або Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями (Р.Гайда) на офіційному сайті міста.

4.2. Опублікувати дане розпорядження в газеті «Західний кур’єр» та висвітлити на офіційному сайті міста.

5. Затвердити графік роботи міської призовної комісії (додаток 2).

6. Утворити постійно діючу військово-лікарську комісію при Івано-Франківському міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки окремими розпорядженням міського голови.

7. Мешканцям Івано-Франківської міської територіальної громади, які перебувають на військовому обліку призовників та досягли 27-річного віку прибувати до Івано-Франківського МТЦК та СП для проходження військово-лікарської комісії, взяття на військовий облік військовозобов’язаних, отримання військово-облікових документів або виключення з військового обліку. Призовникам, які виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів або військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти прибувати до Івано-Франківського МТЦК та СП для отримання направлення на навчання.

8. Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської (Р. Гайда) спільно з старостами старостинських округів Івано-Франківської міської територіальної громади забезпечити вручення повісток (повідомлень) призовникам на виконання розпоряджень Івано-Франківського МТЦК та СП та в межах зони своєї відповідальності.

9. Розпорядження міського голови від 31.03.2022р. №66-р «Про проведення призову громадян України чоловічої статі в м. Івано-Франківську на строкову військову службу в 2022 році» (зі змінами) вважати таким, що втратило чинність.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови – директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Руслана Гайду.




Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.