Рішення виконавчого комітету  "Про створення пунктів обігріву в закладах освіти на тер..."  № 1192 від 24.11.2022р. 
Документ №1192 від 24.11.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.11.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.11.2022р.  № 1192
м.Івано-Франківськ
 


Про створення пунктів обігріву в закладах освіти на території Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом цивільного захисту України, можливими перебоями газу та електропостачання та з метою запобігання переохолодження громадян під час зимового періоду 2022-2023 років на території Івано-Франківської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) створити пункти обігріву на базі закладів освіти міської територіальної громади при цьому видати відповідні накази про їх створення, визначити відповідальних осіб за їх роботу.

Забезпечити дані пункти:

- необхідними медикаментами, засобами гігієни, питної води та альтернативними джерелами обігріву (генератори та засоби обігріву, буржуйки, дрова та резерв паливно-мастильних матеріалів);

- засобами первинного пожежогасіння;

- скласти графіки роботи пунктів обігріву, зазначивши адреси їх розміщення та надати управлінню з питань надзвичайних ситуацій Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради до вище зазначеної дати.

2. Івано-Франківському районному управлінню ГУ ДСНС України в області (В. Мацалак) до 12.12.2022 року провести обстеження приміщень пунктів обігріву щодо дотримання в них вимог правил протипожежної безпеки.

3. Державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Фалдина) безоплатно передати Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) дрова в кількості 50 куб. метрів та 25 штук буржуйок з комплектуючими для видалення димових газів.

4. Відділу патронатної служби міської ради (О. Гоянюк) через засоби масової інформації довести до населення міста місця розташування та графіки роботи пунктів обігріву.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради (Р. Гайда).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.


Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.