Рішення виконавчого комітету  "Про соціальний квартирний облік у Івано-Франківській мі..."  № 1215 від 01.12.2022р. 
Документ №1215 від 01.12.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Тимчасового положення про надання житла з житлового фонду соціального призначення та користування таким житлом
Рішення виконавчого комітету  №150 від 21.03.2007р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у рішення виконавчого комітету міської ради від 01.12.2022 року № 1215 "Про соціальний квартирний облік у Івано-Франківській міській територіальній громаді"
Рішення виконавчого комітету  №1357 від 17.10.2023р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про житлові питання
Рішення виконавчого комітету  №5 від 12.01.2024р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.12.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.12.2022р.  № 1215
м.Івано-Франківськ
 


Про соціальний квартирний облік у Івано-Франківській міській територіальній громаді


Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житловий фонд соціального призначення», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 №682 «Деякі питання реалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Затвердити Порядок про взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку, зняття з нього та надання житла з соціального житлового фонду для осіб, які потребують соціального захисту в Івано-Франківській міській територіальній громаді (додаток 1).

       2. Створити та затвердити персональний склад уповноваженої оцінної комісії з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом в Івано-Франківській міській територіальній громаді (додаток 2).

       3. Затвердити Положення про уповноважену оцінну комісію з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом в Івано-Франківській міській територіальній громаді (додаток 3).

4. Створити та затвердити персональний склад наглядової ради у сфері розподілу соціального житла при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради (додаток 4).

       5. Затвердити Положення про наглядову раду у сфері розподілу соціального житла при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради (додаток 5).

6. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 21.03.2007 р. № 150 «Про затвердження Тимчасового положення про надання житла з житлового фонду соціального призначення та користування таким житлом».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради Михайла Смушака.



Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.