Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 1275 від 15.12.2022р. 
Документ №1275 від 15.12.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.12.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.12.2022р.  № 1275
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1.Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичній особі :

       1.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Гімназійній, 7, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ремонту газопроводу низького тиску на вул. Є. Коновальця, 230,255, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. Хрептику Вадиму Яновичу на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання в пров. Ленкавського, 42 А, садове товариство «За Мир», терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.4. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.В) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Карпатській, 10 - 12, терміном 100 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.5. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Івана Павла, ІІ, 18, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.6. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Галицькій, 28, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.7. ТДВ «Модем» (Ковальчук Л.М.) на проведення земляних робіт для прокладання кабелю волоконно-оптичної лінії зв’язку на ділянці: «РМ Дружба в с. Рогізно – Івано-Франківськ з відгалуженням до м. Калуш» методом горизонтально-направленого буріння на вул. Максимовича, 12, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.8. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Академіка Сахарова, 23, Х, Ц, Ч, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.9. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Слави Стецько, 5, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.10. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Республіканській, 15, 17, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.11. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Ольги Басараб, 4, 6, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

       2.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Чумака, 66, с. Вовчинець.

       2.2. ТОВ «КМК Електро» (Кріпкий Т.В.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Б. Хмельницького, 73А.

       2.3. ТОВ «Сейко Інвест Груп» (Феняк С.І.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Тролейбусній, 1.

       2.4. ПП «Роса-ІФ» (Ткачук Ю. П.) на проведення земляних робіт для реконструкції каналізаційного колектора на вул. Береговій.

       2.5. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Галицькій – Незалежності, 3.

       2.6. ТОВ «Сейко Інвест Груп» (Феняк С.І.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Незалежності, 49/2.

       3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

       3.1. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Євгена Коновальця, 136 В, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни корозійного газопроводу на вул. Селянській, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3.3. Обслуговуючому кооперативу «Житловий 11» (Сьома Т.М.) на проведення земляних робіт для реконструкції газопроводу на вул. Вовчинецькій, 184, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3.4. ТОВ «Альфа Констракшн Україна» (Малишко С.О.) на проведення земляних робіт для винесення кабельної лінії на вул. Академіка Сахарова - Андрія Мельника,терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3.5. ТОВ «КМК Електро» (Кріпкий Т.В.) на проведення земляних робіт для винесення кабельної лінії на вул. Шевченка, 45, терміном 10 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       4. Суб’єктам господарювання та фізичній особі, яким згідно цього рішення надано дозвіл (ордер) на проведення земляних робіт для прокладання мереж (газопостачання, електропостачання, водопостачання) подавати до Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради контрольно-виконавчу зйомку в М 1:500 нових інженерних мереж після завершення робіт з відновлення об’єктів благоустрою.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.