Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та ком..."  № 12 від 12.01.2023р. 
Документ №12 від 12.01.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2023р. № 12
Рішення виконавчого комітету  №541 від 05.05.2023р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішень виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №1156 від 08.09.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.01.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.01.2023р.  № 12
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг для виконавчих органів міської ради і підпорядкованих їм закладів бюджетної сфери на 2023 рік


       Керуючись ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 51 Бюджетного кодексу України, Законом України "Про енергозбереження" та враховуючи фактичне використання енергоносіїв та комунальних послуг у 2020-2022 роках виконавчими органами міської ради та бюджетними закладами, що фінансуються з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Встановити на 2023 рік виконавчим органам міської ради (далі - виконавчі органи) та підпорядкованим їм закладам, що фінансуються з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади (далі –заклади), ліміти споживання енергоносіїв і комунальних послуг (далі – ліміти) згідно з додатком 1.

Ліміти встановлюються безпосередньо для забезпечення діяльності виконавчих органів та бюджетних закладів і не регламентують обсягів споживання розміщених на їх території орендарів чи інших споживачів.

       2. Керівникам виконавчих органів, зазначених у додатку, в термін до 08.02.2023р.:

2.1. На основі встановлених лімітів розробити і відповідними наказами довести до підпорядкованих їм закладів і установ (у разі їх наявності) квартальні та місячні обсяги споживання енергоносіїв і комунальних послуг. Копії наказів подати у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології Управління енергозбереження, екології та переходу на автономне опалення Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (далі – відділ комунальної політики, енергозбереження та екології).

       2.2. Подати у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології поновлені списки призначених наказами відповідальних за ефективне використання енергоносіїв та комунальних послуг (далі – енергоменеджерів) у виконавчих органах і кожному закладі із зазначенням контактних телефонів.

       2.3. Наказами про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг передбачити персональну відповідальність керівників і енергоменеджерів закладів та установ за дотримання доведених лімітів.

       3. Енергоменеджерам виконавчих органів щомісячно, до 10 числа місяця, наступного за звітним, надавати електронною поштою у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології звіт про фактичне використання енергоносіїв і комунальних послуг у натуральних та грошових показниках (згідно з табл.1 додатку 2), а також щоквартально електронною поштою - аналіз дотримання лімітів за формою згідно з табл. 2 додатку 2. У разі понадлімітного споживання до звітів додавати пояснюючу записку.

       4. Департаменту освіти та науки (В.Дротянко), Департаменту культури (Н.Загурська), управлінню охорони здоров’я (А.Вацеба), Департаменту соціальної політики (В.Семанюк) з метою забезпечення функціонування муніципальної системи енергетичного моніторингу (далі - МСЕМ) забезпечити щоденне внесення енергоменеджерами підпорядкованих закладів даних про споживання енергоносіїв і комунальних послуг закладами в базу даних МСЕМ.

5. Персональну відповідальність за дотриманням виконавчими органами та бюджетними закладами встановлених лімітів несуть їх керівники. Оплата понадлімітного споживання енергоносіїв і комунальних послуг здійснюється за рахунок власних надходжень бюджетних закладів  та установ.

6. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (С.Криворучко):

6.1. Забезпечити постійний моніторинг споживання енергоносіїв та комунальних послуг закладами і установами бюджетної сфери.

6.2. Контролювати дотримання бюджетними закладами доведених лімітів та внесення ними інформації про споживання енергоносіїв та комунальних послуг у базу даних МСЕМ.

6.3. Забезпечити моніторинг впровадження енергоощадних заходів у бюджетних закладах МТГ.

7. Координацію роботи щодо виконання рішення покласти на Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.