Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої ..."  № 43 від 19.01.2023р. 
Документ №43 від 19.01.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про звільнення від обов'язків опікуна над дитиною, позбавленою батьківського піклування
Рішення виконавчого комітету  №331 від 23.03.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.01.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.01.2023р.  № 43
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та встановлення опіки



Керуючись ст.ст. 243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 61, 62, 63, 67, 72, Цивільного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», на підставі звернень ___ від _____ року № В /___, ____ від року № ___ , виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Надати статус дитини-сироти_____, ____ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом   № ____ від 27.12.2022 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківську Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ); відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.

1.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити заходи щодо подальшого влаштування малолітнього_____, ___ року народження, який тимчасово влаштований на проживання в сім’ю патронатного вихователя ____за адресою: вул.___, ___, с. ______ Івано-Франківського району Івано-Франківської області, до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

2. Надати статус дитини-сироти_____, ____ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом   № ___ від 27.12.2022 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківську Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ); відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.

2.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити заходи щодо подальшого влаштування малолітнього____, ____ року народження, який тимчасово влаштований на проживання в сім’ю патронатного вихователя ____за адресою: вул. ___, ___, с. ____ Івано-Франківського району Івано-Франківської області, до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

3. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ____ року народження, у зв’язку з тривалою хворобою матері ____, яка перешкоджає їй виконувати свої батьківські обов’язки, що підтверджується висновком лікарсько-консультативної комісії КНП «Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я» від 29.11.2022 року №___; відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.

3.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити заходи щодо подальшого влаштування малолітнього____, ___ року народження, який тимчасово перебуває в КНП «Івано-Франківський обласний спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради» до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

4. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ___ року народження, на підставі свідоцтва про смерть матері (актовий запис № ___ частка ІІ серія В від 03.06.2020 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Мерії міста Неаполь, Італія), та рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від ___ року (справа №___, провадження №____) про позбавлення батьківських прав батька дитини та ухвали про виправлення описки Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 08.11.2022 року (справа №____, провадження №____).

4.1. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _____, ____ року народження, який тимчасово проживає за адресою: вул.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ, призначивши опікуном бабусю_____, ____ року народження, яка зареєстрована за адресою: вул.____, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ.


4.2. Зобов’язати опікуна здійснити реєстрацію місця проживання малолітнього____, ___ року народження, за адресою: вул.___, __, кв.___, м. Івано-Франківськ та зберегти за ним право користування житлом до досягнення дитиною повноліття.

5. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ___, ___ року народження, який зареєстрований за адресою: вул.____, буд.___, с.___, Калуського району Івано-Франківської області та фактично проживає за адресою: вул.___, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ, призначивши опікуном родичку____, ___ року народження, яка зареєстрована та фактично проживає з підопічним за адресою: вул.___, буд.__, кв.___, м. Івано-Франківськ.

5.1 Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною дитиною, ____, ___ року народження, право користування житлом за адресою: вул.___, буд.-__,с.____, Калуського району Івано-Франківської області до досягнення дитиною повноліття.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                         Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.