Рішення міської ради  "Про внесення змін до договору..."  № 14-33 від 03.02.2023р. 
Документ №14 від 03.02.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.02.2023



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(33  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 03.02.2023р.  № 14-33
 

Про внесення змін до договору


Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та лист Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради, міська рада


вирішила:


  1. Погодити ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В.Фалдина) та ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (В.Громко) внесення змін у договір про спільну діяльність (простого товариства) від 11.02.2021 шляхом підписання додаткової угоди, а саме вилучити з Переліку майна, право користування яким передається Стороною-2 (ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго») як внесок в спільну діяльність пункт «Будівля адміністративний корпус Бельведерська» (Бельведерська, 61-А).
  2. Державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В.Фалдина) передати на безоплатній основі, а Управлінню капітального будівництва Івано-Франківської міської ради (Р.Галіпчак) прийняти на баланс будівлю адміністративного корпусу на вулиці Бельведерській, 61-А для реалізації проєкту «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в місті Івано-Франківську».
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Вікторію Сусаніну та заступника міського голови- директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради Руслана Гайду.



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.