Розпорядження міського голови  "Про виготовлення бланків спеціального військового облік..."  № 43-р від 10.02.2023р. 
Документ №43-р від 10.02.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.02.2023



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.02.2023р.  № 43-р
 


Про виготовлення бланків спеціального військового обліку для переоформлення бронювання військовозобов’язаних працівників за виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради


З метою забезпечення взаємоузгодженої роботи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки щодо переоформлення посвідчень про відстрочку та відповідно до повноважень, визначених статтею 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», щодо організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, а також на підставі п. 49 Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 лютого 2015 року № 45 (редакції постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 року № 12):


       1. Олійник Наталії Олегівні, головному спеціалісту відділу кадрів Івано-Франківської міської ради, відповідальній за ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних:

       1.1. Виготовити бланки спеціального військового обліку за формою згідно з додатком 5 у кількості 70 штук та присвоїти їм номери від № ІФМ 00001 по № ІФМ 00070.

       1.2. Забезпечити належне оформлення та зберігання бланків спеціального військового обліку відповідно до чинного законодавства України.

       2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.




Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.