Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міськ..."  № 196 від 23.02.2023р. 
Документ №196 від 23.02.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про виплату одноразових матеріальних допомог
Рішення виконавчого комітету  №20 від 12.01.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.02.2023р.  № 196
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2023р. № 20


Керуючись ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Івано-Франківської міської ради восьмого демократичного скликання від 22.12.2022р. №222-32 «Про затвердження Програми соціальної підтримки окремих категорій громадян в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки» (зі змінами), виконавчий комітет міської ради

вирішив:

       1. Внести наступні зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2023р. №20 «Про виплату одноразових матеріальних допомог», виклавши п.1.1 в новій редакції:

1.1. У розмірі 500 гривень – одному з батьків, з нагоди дня народження дітей до 18 років (включно), батьки яких призвані на військову службу або беруть участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Допомога надається матері (батьку), яка (який) на день народження дитини зареєстрована (зареєстрований) в населених пунктах Івано-Франківської міської територіальної громади, в тому числі особам, зареєстрованим як внутрішньо переміщені в населених пунктах Івано-Франківської міської територіальної громади або отримали тимчасову довідку внутрішньо переміщеної особи, видану Івано-Франківською міською територіальною громадою.

1.2. У розмірі 2000 гривень одному з батьків, з нагоди дня народження дітей до 18 років (включно) з числа сімей, батьки яких призвані на військову службу або беруть участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, а саме:

- в яких виховується троє і більше дітей віком до 18 років (до 23років у разі навчання за денною формою здобуття освіти);

- в яких виховується дитина з інвалідністю віком до 18 років;

-батько/мати є особою з інвалідністю та призвані на військову службу або беруть участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України;

-батько/мати яких загинули (зникли безвісти, померли), внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних після 23.02.2022 року, беручи участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Допомога надається матері (батьку), яка (який) на день народження дитини зареєстрована (зареєстрований) в населених пунктах Івано-Франківської міської територіальної громади, в тому числі особам, зареєстрованим як внутрішньо переміщені в населених пунктах Івано-Франківської міської територіальної громади або отримали тимчасову довідку внутрішньо переміщеної особи, видану Івано-Франківською міською територіальною громадою.

       2. Додаток 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2023р. №20 «Про виплату одноразових  матеріальних допомог» викласти в новій редакції.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.