Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 216 від 02.03.2023р. 
Документ №216 від 02.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.03.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.03.2023р.  № 216
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міської територіальної громади



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1.Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

       1.1. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Степана Бандери, 79 Б, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. ТОВ «Благо Буд» (Осташ А. Г.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії зовнішнього електропостачання на вул. Крайківського, 1 А, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Тичини, 2, 3, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.4. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку газопроводу низького тиску на вул. Героїв-Пожежників, 3, 4, 6, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.5. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ліквідації залому каналізації на вул. Степана Бандери – пров. Профспілковому, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.6. АТ «Прикарпаттяобленерго» (Боднарчук Л.І.) на проведення земляних робіт для ремонту кабелю на вул. Молодіжній, 52 Б, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.7. АТ «Прикарпаттяобленерго» (Боднарчук Л.І.) на проведення земляних робіт для ремонту кабелю на вул. Вовчинецькій, 194 -196, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.8. АТ «Прикарпаттяобленерго» (Боднарчук Л.І.) на проведення земляних робіт для ремонту кабелю на вул. Євгена Коновальця, 46, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.9. АТ «Прикарпаттяобленерго» (Боднарчук Л.І.) на проведення земляних робіт для ремонту кабелю на вул. Гетьмана Мазепи, 36-38, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.10. АТ «Прикарпаттяобленерго» (Боднарчук Л.І.) на проведення земляних робіт для ремонту кабелю на вул. Євгена Коновальця, 314 – 314 Г, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.11. АТ «Прикарпаттяобленерго» (Боднарчук Л.І.) на проведення земляних робіт для ремонту кабелю на вул. Шухевичів, 13 А, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.12. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Незалежності, навпроти вул. Гетьмана Мазепи, 2, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.13. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Академіка Сахарова, 30, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.14. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Академіка Сахарова, 17, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.15. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. О. Басараб, 6, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.16. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (Громко В.Я.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Стефаника, 31, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступному суб’єкту господарювання :

       2.1. ТОВ «Сейко Інвест Груп» (Феняк С.І.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Тролейбусній, 1.

       3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

       3.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Стартовій, 14 А, с. Хриплин, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3.2. ПП «Роса-ІФ» (Ткачук Ю. П.) на проведення земляних робіт для реконструкції каналізаційного колектора на вул. Береговій, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       4. Суб’єктам господарювання, яким згідно цього рішення надано дозвіл (ордер) на проведення земляних робіт для прокладання мережі (електропостачання) подавати до Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради контрольно-виконавчу зйомку в М 1:500 нових інженерних мереж після завершення робіт з відновлення об’єктів благоустрою.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.





Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.