Рішення виконавчого комітету  "Про погодження на розміщення об'єктів дрібнороздрібної ..."  № 249 від 09.03.2023р. 
Документ №249 від 09.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків
Рішення виконавчого комітету  №692 від 13.05.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.03.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.03.2023р.  № 249
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження на розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг


Розглянувши звернення суб’єктів господарської діяльності, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 13.05.2021 року № 692 «Про Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків», виконавчий комітет міської ради


вирішив :


1. Погодити розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг:


1.1. Суб’єкту господарської діяльності Павлову О.Г. розміщення об’єкта надання послуг у сфері розваг (кораблик з надувною гіркою), загальною площею 98,7 м на території парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка на період з 15 квітня до 16 вересня 2023 року.


1.2. Суб’єкту господарської діяльності Павлову О.Г. розміщення об’єкта надання послуг у сфері розваг (спортивний батут з надувною гіркою), загальною площею 75,0 м на території парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка на період з 15 квітня до 16 вересня 2023 року.


1.3. Суб’єкту господарської діяльності Павлову О.Г. розміщення об’єкта з надання послуг прокату веломобілів загальною площею 12,0 м2, на території парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка на період з 01 квітня до 16 вересня 2023 року.


1.4. Суб’єкту господарської діяльності Павлову О.Г. розміщення об’єкта з надання послуг прокату веломобілів, загальною площею 12,0 м2, на території прилеглій до міського озера на період з 15 березня до 16 вересня 2023 року.


1.5. Суб’єкту господарської діяльності Павлову О.Г. розміщення об’єкта надання послуг у сфері розваг (дитячий ігровий майданчик з батутом), загальною площею 114,0 м на території парку на вул. Молодіжній на період з 01 квітня до 02 вересня 2023 року.


1.6. ТОВ "БОЛТ ОПЕРЕЙШНЗ УКРАЇНА" розміщення об’єкта з надання послуг прокату електросамокатів, загальною площею 10,0 м2, на площі Ринок на період з 15 березня до 16 липня 2023 року.


1.7. ТОВ "БОЛТ ОПЕРЕЙШНЗ УКРАЇНА" розміщення об’єкта з надання послуг прокату електросамокатів, загальною площею 10,0 м2, на вул. Незалежності, навпроти будинку № 67 на період з 15 березня до 16 липня 2023 року.


        2. Відмовити в надані погодження на розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг:


2.1. Суб’єкту господарської діяльності Вовку М.Я. в наданні погодження на розміщення об’єкта дрібнороздрібної торгівлі (столик) на вул. Тролейбусній (поруч будинку № 112 Д на вул. Галицькій). 


2.2. Суб’єкту господарської діяльності Пилип’яку О.В. в наданні погодження на розміщення об’єкта дрібнороздрібної торгівлі (лоток) на вул. Тролейбусній (поруч будинку № 112 Д на вул. Галицькій). 

2.3. Суб’єкту господарської діяльності Роману Д.В. в наданні погодження на розміщення об’єкта дрібнороздрібної торгівлі (лоток) на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку № 179 Б.


3. Відповідно до пункту 3.2 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків при здійсненні дрібнороздрібної торгівлі та наданні послуг у сфері розваг забороняється здійснювати торгівлю:

 - продовольчими товарами, якщо при їх продажу відсутні умови для дотримання санітарних норм і правил, а також для додержання температурних режимів, умов зберігання та продажу цих товарів;

  - нефасованими і неупакованими продовольчими товарами з розносок, лотків, столиків, корзин, візків;

  -  алкогольними напоями та тютюновими виробами;

  -  дорогоцінними металами, коштовним камінням та виробами з них;

  - товарами, вільна реалізація яких заборонена, а також товарами, що не мають відповідного маркування, належного товарного вигляду, на яких строк придатності не зазначено або зазначено з порушенням вимог нормативних документів, строк придатності яких минув;

  - вогненебезпечними товарами побутової хімії, піротехнічними виробами тощо;

- з використанням газобалонного обладнання для живлення кавомашин або іншого додаткового обладнання;

  - харчовими продуктами і напоями із застосуванням посуду одноразового використання за відсутності ємкостей для його збору і подальшої утилізації, а також повторне використання цього посуду;

 - на тротуарах, пішохідних доріжках, алеях, якщо не забезпечено проходу для пішоходів шириною 2 метрів і більше;

 - на газонах;

- на зупинках громадського транспорту ближче, ніж 20 метрів у межах видимості в обидва боки тротуару від установленого дорожнього знаку, що позначає зупинку;

- навпроти пішохідних переходів;

- поруч пам’ятників.


4. Відповідно до пункту 3.2 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків суб’єкти господарської діяльності, яким надано погодження на розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі/надання послуг у сфері розваг  укладають із Уповноваженим органом договір на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності (за виключенням випадків, коли об’єкти дрібнороздрібної торгівлі/надання послуг у сфері розваг розміщуються на земельних ділянках, які знаходяться в приватній власності чи передані в оренду).


5. Відповідно до пункту 2.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків суб’єкти господарювання, які отримали погодження на розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території міського парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, міському озері та прилеглій до нього території, території парку на вул. Молодіжній, Німецькому озері та прилеглій до нього території, території Парку Воїнів-афганців, зобов’язані в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення укласти угоду про співпрацю (на відшкодування витрат) із балансоутримувачем вказаних об’єктів.


6. При здійсненні дрібнороздрібної торгівлі та наданні послуг у сфері розваг суб’єктам господарської діяльності забезпечити та дотримуватися встановлених карантинних норм, діючих на дати здійснення такої діяльності.


7. У випадку здійснення реалізації харчових продуктів звернутись в Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області для отримання відповідного погодження.


8. Об’єкти дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг повинні мати належний естетичний вигляд, відповідати вимогам нормативних документів щодо дотримання санітарного стану, охорони праці, техніки безпеки тощо.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради Руслана Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.