Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 253 від 09.03.2023р. 
Документ №253 від 09.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.03.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.03.2023р.  № 253
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міської територіальної громади


       

Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1.Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

       1.1. ТОВ «КМК Електро» (Кріпкий Т.В.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії до багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Млинарській, 19, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для заміни водопроводу на вул. Героїв - Пожежників, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку водопроводу на вул. Гетьмана Мазепи – набережній ім. В. Стефаника (кільце), терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.4. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку водопроводу на вул. Симона Петлюри – Чорновола (кільце), терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.5. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для переключення водопроводу на вул. Національної Гвардії, 16 А, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.6. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку газопроводу низького тиску на вул. Хотинській, 47, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.7. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку газопроводу низького тиску на вул. Об’їздовій, 2, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступному суб’єкту господарювання :

       2.1. ТОВ «КМК Електро» (Кріпкий Т.В.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на площі Ринок, 14.

       3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою у зв’язку з поданням неповного пакета документів, перелік яких визначено Інформаційною карткою 24/07 «Видача дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням земельних та/або ремонтних робіт» наступному суб’єкту господарювання :

       3.1. ТОВ «Благо Буд» (Осташ А.Г.) на проведення земляних робіт для прокладання мереж зовнішнього водопостачання та водовідведення на вул. Хотинській – Бельведерській.

       4. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступному суб’єкту господарювання :

       4.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ліквідації витоку газопроводу низького тиску на вул. 22 Січня, 55, с. Крихівці, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       5. Суб’єкту господарювання, якому згідно цього рішення надано дозвіл (ордер) на проведення земляних робіт для прокладання мережі (електропостачання) подавати до Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради контрольно-виконавчу зйомку в М 1:500 нових інженерних мереж після завершення робіт з відновлення об’єктів благоустрою.

       6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.




Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.