Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 276 від 09.03.2023р. 


УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.03.2023р.  № 276
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про врегулювання питань теплопостачання у м. Івано-Франківську»

Керуючись ст.52, ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішеннями Івано-Франківської міської ради від 08.07.2021р. №236-11 «Про затвердження першої черги поетапного плану перепідключення/відключення споживачів теплової енергії від котельні на вул. Індустріальній, 34 до інших джерел теплопостачання», від 28.01.2021р. №54-4 «Про Програму поетапного відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії, що постачається котельнею на вул. Індустріальній, 34, від системи централізованого опалення та переведення їх на альтернативні джерела теплопостачання», з метою поліпшення якості житлово-комунальних послуг, задоволення потреб населення в послугах безперебійного, надійного та енергоефективного теплопостачання шляхом запровадження поетапного переходу споживачів на автономне опалення, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

в и р і ш и в:

1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про врегулювання питань теплопостачання у м. Івано-Франківську» (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради Руслана Гайду.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.