Рішення міської ради  "Про проведення земельних торгів..."  № 54-34 від 10.03.2023р. 
Документ №54 від 10.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.03.2023



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(34  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 10.03.2023р.  № 54-34
 

Про проведення земельних торгів



Керуючись ст. 26, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст. 134-139 Земельного Кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 р. № 1013 "Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)", міська рада

вирішила:


  1. З метою забезпечення підготовки лотів до проведення земельних торгів вести зміни до п.1 рішення №473-19 від 23.12.2021 року, та викласти його в такій редакції:
  • дати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, кадастровий номер якої 2610193001:18:002:0002,  місце розташування с. Микитинці, вул. Юності біля стадіону.
  1. Затвердити умови проведення земельних торгів, документацію із землеустрою по земельних ділянках комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади та включити їх до переліку земельних ділянок або прав на них, які виставляються на земельні торги, згідно додатку .

Земельні ділянки, включені до переліку земельних ділянок комунальної власності або права на них, виставлені на земельні торги, не можуть відчужуватися, передаватися в заставу, надаватися в користування до завершення торгів.

Уповноважити на укладення (підписання)  :

  • договорів купівлі-продажу земельних ділянок, а також на вимогу переможця торгів у паперовій формі протоколів та договорів оренди  землі,  міського голову, у випадку його відсутності – секретаря міської ради;
  • шляхом накладення кваліфікованих електронних підписів, протоколів (відповідних актів) про результати земельних торгів, договорів оренди землі, Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.
  1. Обов'язки за виконанням даного рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів та сільського господарства міської ради.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства М. Вітенка. та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р.Терешко).



Міський голова                                                          Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.