Рішення міської ради  "Про продаж земельних ділянок комунальної власності ..."  № 55-34 від 10.03.2023р. 
Документ №55 від 10.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.03.2023



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(34  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 10.03.2023р.  № 55-34
 

Про продаж земельних ділянок комунальної власності


Керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. ст. 83, 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 13 Закону України "Про оцінку земель", постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2009р. №381 "Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності", розглянувши звернення суб'єктів підприємницької діяльності щодо продажу земельних ділянок, міська рада


вирішила:


  1. Провести експертну грошову оцінку земельних ділянок комунальної власності, згідно додатку 1 (додається).
  2. Продати земельні ділянки комунальної власності по ціні, що визначена експертною грошовою оцінкою, без врахування вартості виконання землеоціночних робіт, згідно додатку 2 (додається).
  3. Припинити дію договорів оренди земельних ділянок з орендарями, вказаними в додатку 2, з моменту реєстрації права власності на придбані земельні ділянки.
  4. Уповноважити Департамент комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради (М. Вітенко) від імені Івано-Франківської міської ради бути замовником проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності за рахунок  авансового внеску покупця.
  5. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).


Міський голова                                                                                     Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.