Рішення міської ради  "Про розгляд звернень громадян щодо безоплатної передачі..."  № 56-34 від 10.03.2023р. 
Документ №56 від 10.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.03.2023



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(34  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 10.03.2023р.  № 56-34
 

Про розгляд звернень громадян щодо безоплатної передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність



Керуючись ст. 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законом України "Про землеустрій", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", міська рада


вирішила:


  1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам земельні ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 1 (додається).


  1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам земельні ділянки, для будівництва індивідуальних гаражів, згідно додатку 2 (додається).


3. Громадянам, вказаним в додатках 1, 2 до даного рішення, зареєструвати право власності земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.

4. Головному управлінню ДПС в Івано-Франківській області вжити заходів щодо адміністрування плати за землю, згідно вимог Податкового кодексу України.

5. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.

6. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради.


7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради М. Вітенка і постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.