Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення / внесення змін до д..."  № 61-34 від 10.03.2023р. 
Документ №61 від 10.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.03.2023



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(34  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 10.03.2023р.  № 61-34
 

Про надання дозволу на розроблення / внесення змін до детального плану території


Керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з врахуванням порядку розроблення, оновлення, внесення змін                          та затвердження містобудівної документації затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926, міська рада

вирішила:

1.        Надати дозвіл на розроблення детального плану території:

1.1.        Для багатоквартирної житлової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в межах вулиць Національної Гвардії – Курінного Чорноти у м. Івано-Франківську.

1.2.        Для будівництва багатоквартирного житлового будинку                   з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Миру 100, 102 у м. Івано-Франківську.

1.3.        Для будівництва багатоквартирного житлового будинку                  з закладами громадського призначення на вул. Миру, 82 у м. Івано-Франківську.

2.         Фінансування робіт з розроблення детальних планів території, зазначених в пункті 1 цього рішення, здійснювати за рахунок коштів власників або користувачів земельних ділянок, які мають намір здійснити будівництво об’єктів будівництва.

3.         Департаменту містобудування та архітектури міської ради           (О. Кошик) в установленому порядку:

3.1.         Виступити замовником розроблення містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення;

3.2.         Підготувати матеріали та укласти трьохсторонній договір             на виконання робіт з розроблення детальних планів території, зазначених в пункті 1 цього рішення;

3.3.        Строк проведення підготовчих процедур із розроблення детальних планів території складає 6 місяців з дня прийняття цього рішення відповідно до зобов’язань які зазначені в трьохсторонньому договорі, завданні на проектування на розроблення детальних планів території та календарного плану виконання робіт з розроблення детальних планів території;

3.4.         Забезпечити оприлюднення розробленої містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення;

3.5.        Забезпечити проведення громадських слухань та врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, зазначеної у пунктах 1 цього рішення.

4.         Секретаріату міської ради (С. Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

5.         Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).

Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.