Рішення виконавчого комітету  "Про визначення управителя багатоквартирних будинків..."  № 73 від 09.02.2017р. 
Документ №73 від 09.02.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.02.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.02.2017р.  № 73
м.Івано-Франківськ
 



Про визначення управителя багатоквартирних будинків



Розглянувши протокол конкурсної комісії від 01 лютого 2017 р. № 4 з визначення управителя багатоквартирних будинків міста Івано-Франківська, які зняті з балансу КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» та в яких станом на 01.07.2016 р. не створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком, не обрано управителя, відповідно до пункт 5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», статті 27 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та п. 2 розділу 5 Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 р. № 150, керуючись статтею 30, частиною першою статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Визначити ТзОВ «Балтія-Сервіс» виконавцем послуги з управління будинками згідно переліку (додаток).
  2. ТзОВ «Балтія-Сервіс» надати до виконавчого комітету проект договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.
  3. Уповноважити першого заступника міського голови М. Вітенка  підписати договір про надання послуги з управління багатоквартирними будинками.
  4. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) оприлюднити інформацію про управителя, з яким буде укладено договір про надання послуги шляхом розміщення на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради.
  5. ТзОВ «Балтія-Сервіс», як переможцю конкурсу, розмістити на інформаційних стендах у під’їздах будинків оголошення про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.





Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.