Рішення виконавчого комітету  "Про проведення в 2023 році рейдів та інших заходів з ме..."  № 288 від 16.03.2023р. 
Документ №288 від 16.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Міську програму з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2021-2025 роки
Рішення міської ради  №355 від 24.12.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.03.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.03.2023р.  № 288
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення в 2023 році рейдів та інших заходів з метою профілактики дитячої бездоглядності, безпритульності та запобігання правопорушенням на території Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись Сімейним кодексом України, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», законами України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства», «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», постановами Кабінету Міністрів України «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», п.7.1 додатку до рішення 3 сесії Івано-Франківської міської ради восьмого демократичного скликання від 24.12.2020 року №355-3 «Про Міську програму з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2021-2025 роки», з метою координації зусиль у вирішенні питань соціального захисту дітей, надання практичної та методичної допомоги, консультацій з питань соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, організації роботи із запобігання дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед неповнолітніх, виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Провести в 2023 році на території Івано-Франківської міської територіальної громади рейди та інші заходи з метою профілактики дитячої бездоглядності, безпритульності та запобігання правопорушенням.

2. Затвердити склад рейдової групи з питань контролю за дотриманням прав дитини, з метою профілактики дитячої бездоглядності, безпритульності та запобігання правопорушенням на території Івано-Франківської міської територіальної громади (додаток).

3. Фінансовому управлінню (Г.Яцків) профінансувати транспортні витрати, пов’язані з діяльністю рейдової групи з питань контролю за дотриманням прав дитини.

4. Організацію виконання рішення покласти на Службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.