Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд питань органу опіки та піклування..."  № 332 від 23.03.2023р. 
Документ №332 від 23.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради
Рішення виконавчого комітету  №1137 від 29.10.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.03.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.03.2023р.  № 332
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд питань органу опіки та піклування


Керуючись статтею 3 Конвенції ООН про права дитини, статтею 47 Конституції України, статтями 141, 150, 155, 157, 161, 171, 176 Сімейного Кодексу України, статтею 29, 56, 405 Цивільного кодексу України, частиною 4 статті 9, статтею156 Житлового кодексу Української РСР, Законом України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних громадян», статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону дитинства», постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 29.10.2020 р. №1137 «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету міської ради», ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 12.10.2022 року (справа №–, провадження №–), ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 01.11.2022 року (справа №–, провадження №–), розглянувши первинні матеріали справ, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від – року та – року з метою забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів дитини, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Надати Івано-Франківському міському суду Івано-Франківської області висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав – відносно дітей, –, – року народження та –, – року народження (додаток).
  2. Відмовити Івано-Франківському міському суду Івано-Франківської області у наданні висновку щодо визначення місця проживання малолітнього –, – року народження, у зв’язку з відсутністю спору між батьками.
  3. Встановити такий порядок участі батькові – у вихованні дитини – року народження: щосереди з –год 00 хв до –год 00 хв без присутності матері дитини, батько забирає дитину із дошкільного закладу освіти та у вказаний час повертає за місцем проживання матері та дитини; щосуботи з –год 00 хв до – год 00 хв без присутності матері дитини. Ночівля за місцем проживання батька - за попередньою згодою між батьками із обов’язковим врахуванням стану здоров’я дівчинки.

Вказати – на необхідність дотримання встановленого порядку участі у вихованні дочки –, – року народження; – на неприпустимість вчинення перешкод батькові – у спілкуванні з дочкою –, – року народження.

  1. Відмовити відділу державної виконавчої служби у місті Івано-Франківську Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у наданні дозволу на подальшу реалізацію описаного та арештованого належного – майна – квартири – за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.–, –, право користування якою має малолітній –, – року народження, у зв’язку з невідповідністю інтересам дитини та порушенням її права на користування житлом.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.