Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до переліку адміністративних послуг..."  № 317 від 23.03.2023р. 
Документ №317 від 23.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження переліку адміністративних послуг
Рішення міської ради  №115 від 12.04.2021р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.03.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.03.2023р.  № 317
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до переліку адміністративних послуг


Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.05.2014р. №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг», розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.08.2022р. №729-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014р. №523», Положення про Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради та Регламенту Департаменту адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради, листа Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області від 16.01.2023р., листа Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства від 23.01.2023р., листа Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 25.01.2023р., листа Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради від 14.02.2023р., відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 12.04.2021р. №115-6 «Про затвердження переліку адміністративних послуг»,  виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1.Внести зміни до додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6:

1.1.Пункт 27 «Надання дозволу на видалення зелених насаджень –Департамент благоустрою» викласти в новій редакції «Надання дозволу на видалення зелених насаджень – Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики».

1.2.Пункт 114 «Надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива – Департамент соціальної політики» викласти в новій редакції «Надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива – Головне управління Пенсійного фонду в Івано-Франківській області».

1.3.Пункт 142 «Призначення пільги на придбання палива, в тому числі рідкого, скрапленого балонного газу для побутових потреб – Департамент соціальної політики» викласти в новій редакції «Призначення пільги на придбання палива, в тому числі рідкого, скрапленого балонного газу для побутових потреб – Головне управління Пенсійного фонду в Івано-Франківській області».

2.Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступними пунктами:

2.1.Пункт 188 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі копій документів, що створюються під час ведення державного земельного кадастру – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.2.Пункт 189 «Державна реєстрація меліоративної мережі (змін до відомостей про неї) з видачею витягу з державного земельного кадастру – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.3.Пункт 190 «Державна реєстрація складової частини меліоративної мережі (змін до відомостей про неї) з видачею витягу з державного земельного кадастру – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.4.Пункт 191 «Надання відомостей з державного земельного кадастру у формі витягу з державного земельного кадастру про меліоративну мережу, складову частину меліоративної мережі – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.5.Пункт 192 «Видача дозволу на переведення земельних лісових ділянок до нелісових земель у цілях, пов’язаних із веденням лісового господарства, без їх вилучення у постійного лісокористувача – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства».

2.6.Пункт 193 «Видача посвідчення мисливця – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства».

2.7.Пункт 194 «Видача дубліката посвідчення мисливця – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства».

2.8.Пункт 195 «Видача щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства».

2.9. Пункт 196 «Видача дубліката щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства».

2.10.Пункт 197 «Спеціальний дозвіл на спеціальне використання лісових ресурсів (лісорубний квиток) – Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства».

3.Вилучити Пункт 35 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Спеціальний дозвіл на спеціальне використання лісових ресурсів (лісорубний квиток) – Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства».

4.Вилучити Пункт 69 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Реєстрація декларації про утворення відходів –Управління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

5.Суб’єктам надання адміністративних послуг протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.

6.Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єктів надання адміністративних послуг.

7.Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) (Б.Питель).

8.Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.