Рішення виконавчого комітету  "Про відзначення матерів, які народили дітей у "День міс..."  № 466 від 20.04.2023р. 
Документ №466 від 20.04.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.04.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.04.2023р.  № 466
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення матерів, які народили дітей у «День міста Івано-Франківська 2023»



Керуючись ст. 28, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 4.1. Єдиного календарного плану заходів відділу молодіжної політики, відділу сім’ї та гендерної політики Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради на 2023 рік, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) спільно з Управлінням охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (А. Вацеба) організувати та забезпечити відзначення матерів, які народили дітей у «День міста Івано-Франківська 2023».
  2. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (А.Вацеба) підготувати та надати Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) інформацію щодо кількості народжених немовлят 07 травня 2023 року в КНП «Міський клінічний перинатальний центр» та КНП «Івано-Франківський обласний клінічний перинатальний центр».
  3. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) забезпечити вручення подарункових сертифікатів на придбання товарів для новонароджених на суму 3000 гривень кожній із породіль, яка зареєстрована в Івано-Франківській міській територіальній громаді, в тому числі внутрішньо переміщеним особам.
  4. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) забезпечити своєчасне фінансування видатків на відзначення матерів.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Перший заступник міського голови                                                Вікторія СУСАНІНА



2011-2024 © Всі права застережено.