Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти та встановлення піклу..."  № 535 від 05.05.2023р. 
Документ №535 від 05.05.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.05.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.05.2023р.  № 535
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти та встановлення піклування



Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 59, 61, 62, 63, 67 Цивільного кодексу України, Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 26.04.2023 року та заяви ___ від 20.04.2023 року № К/167 та неповнолітнього ___ від 20.04.2023 року, з метою захисту прав та інтересів дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Надати статус дитини-сироти ___, ___ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 29.03.2023 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у м. Івано-Франківську Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції); відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.
  2. Встановити піклування над неповнолітнім___, ___ року народження, який проживає за адресою: вул.__, __, с. ___ Івано-Франківська ТГ, призначивши піклувальницею старшу сестру___, ___ року народження, яка зареєстрована та проживає разом з підопічним за адресою: вул.___, __, с. ___ Івано-Франківська ТГ.
    1. Зобов’язати піклувальницю здійснити реєстрацію місця проживання неповнолітнього____, ___ року народження, за адресою проживання: вул.___, ___, с. ___ Івано-Франківська ТГ та зберегти за ним право користування житлом до досягнення дитиною повноліття.
  3. Надати статус дитини-сироти ___, ___ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 16.04.2021 року, видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно – Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом № __ від 10.03.2023 року, видане Старокостянтинівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
    1. Малолітню____, ___ року народження, тимчасово влаштовано у сім’ю рідної бабусі ___, ___ року народження, яка зареєстрована за адресою: вул. ___, ___, м. Коломия Івано-Франківської області, та на даний час фактично проживає з дівчинкою за кордоном: вул.__, 1, 99867 Гота, Німеччина, до влаштування малолітньої до сімейних форм виховання.
    2. Зобов’язати бабусю ___ вжити відповідні заходи щодо скорішого повернення ___ з Німеччини до України.
  4. Надати статус дитини-сироти____, ___ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 16.04.2021 року, видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно – Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 10.03.2023 року, видане Старокостянтинівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
    1. Малолітнього ___, ___ року народження, тимчасово влаштовано у сім’ю рідної бабусі ____, ___ року народження, яка зареєстрована за адресою: вул.___, __, м. Коломия Івано-Франківської області, та на даний час фактично проживає з хлопчиком за кордоном: вул.___, 1, 99867 Гота, Німеччина, до влаштування малолітнього до сімейних форм виховання.
    2. Зобов’язати бабусю ___ вжити відповідні заходи щодо скорішого повернення ___ з Німеччини до України.
  5. Надати статус дитини-сироти___, ___ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № __ від  31.03.2023 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у м. Івано-Франківську Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом № __ від 11.05.2023 року, видане відділом реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції).
  6. Службі у справах дітей (І. Рохман):
  • вжити заходи щодо подальшого влаштування ___, ___ року народження, яка тимчасово влаштована у сім’ю вітчима___, __ року народження, за адресою: вул. ___, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ, до сімейних форм виховання;

- зберегти за неповнолітньою право користування житлом за адресою: вул. ___, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ до досягнення дитиною повноліття або встановлення піклування.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.


Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.