Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського п..."  № 596 від 12.05.2023р. 
Документ №596 від 12.05.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.05.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.05.2023р.  № 596
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування


Керуючись ст. ст. 56, 65, Цивільного кодексу України, ст. 287  Цивільно-процесуального кодексу України,  Сімейним кодексом України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 1, 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п. 22, п. 24, п. 27 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», з метою захисту прав дитини, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ____ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ____ від ____ року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківську Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції) та витягу з наказу Міністерства оборони України командира військової частини ____ (по стройовій частині) м. ____ від 24.03.2022 року № ____ про те, що вважати зниклим безвісті, у зв’язку зі збройним конфліктом з 24.03.2022 року старшого солдата ____, навідника 3 гірсько-штурмового відділення, взводу 4 гірсько-штурмової роти 2 гірсько-штурмового батальйону.
    1. Службі у справах дітей  (І. Рохман):
  • вжити заходи щодо подальшого влаштування ____, ____ року народження, яка тимчасово влаштована у сім’ю тітки ____, ____ року народження, за адресою проживання: вул. ____, ____, корп. ____, кв. ____, м. ____, до сімейних форм виховання;

- зберегти за малолітньою право користування житлом за адресою: б-р ____, буд. ____, кв. ____, м. ____ до досягнення дитиною повноліття або встановлення опіки.

  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування,

____, ____ року народження, на підставі акта закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров’я, складеного 06.04.2023 року; відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.

    1. Службі у справах дітей (І. Рохман) вжити заходи щодо подальшого влаштування малолітнього ____, ____ року народження, який тимчасово перебуває в КНП «Івано-Франківська обласна дитяча лікарня Івано-Франківської обласної ради», до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

3. Вважати ____, ____ року народження, таким, що втратив статус дитини, позбавленої батьківського піклування, на підставі ухвали Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 20.04.2023 року справа № ____ про перегляд заочного рішення Івано-Франківського міського суду від 15.11.2022 року у цивільній справі за № ____ за позовом Органу опіки та піклування м. Івано-Франківська в інтересах малолітніх дітей ____, ____, ____, ____ до ____, ____ про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей.

3.1. Вважати таким, що втратило чинність п.4, пп.4.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.01.2023 року № ____ «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування».

4. Вважати ____, ____ року народження, такою, що втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування, на підставі ухвали Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 20.04.2023 року справа ____ про перегляд заочного рішення Івано-Франківського міського суду від 15.11.2022 року у цивільній справі за № ____ за позовом Органу опіки та піклування м. Івано-Франківська в інтересах малолітніх дітей ____, ____, ____, ____ до ____, ____ про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей.

4.1. Вважати таким, що втратило чинність п.3, пп. 3.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.01.2023 року № ____ «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.