Рішення виконавчого комітету  "Про план основних заходів цивільного захисту Івано-Фран..."  № 624 від 19.05.2023р. 
Документ №624 від 19.05.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.05.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.05.2023р.  № 624
м.Івано-Франківськ
 


Про план основних заходів цивільного захисту Івано-Франківської міської територіальної громади на 2023 рік


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 5 частини першої статті 130 Кодексу цивільного захисту України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 року № 370-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту України на 2023 рік», наказом ДСНС України від 14.12.2021 року № 821 «Про затвердження Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях на 2022-2023 роки», розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації від 02.05.2023 року  № 160 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Івано-Франківської обласної (військової) адміністрації на 2023 рік», з метою удосконалення методів протидії техногенним та природним негативним факторам, покращення ефективності роботи сил і засобів цивільного захисту, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Затвердити план основних заходів цивільного захисту Івано-Франківської міської територіальної громади на 2023 рік згідно з додатком 1.


2. Затвердити організаційно – методичні вказівки з підготовки населення до дій при надзвичайних ситуаціях у 2023 році згідно з додатком 2.


3. Начальникам територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня, керівникам підприємств, установ та організацій міста:


3.1. Основні зусилля зосередити на:


- підготовці керівного складу органів управління цивільного захисту до дій за призначенням, навчанні та підготовці населення до дій в умовах загрози і виникнення надзвичайних ситуацій;


- відпрацюванні в ході навчань і тренувань заходів, передбачених планами цивільного захисту на мирний час та особливий період;

- виконанні заходів щодо зниження рівня ймовірності виникнення надзвичайних ситуацій шляхом виконання програм з питань цивільного захисту та створення матеріально – технічних резервів.

3.2. Провести в лютому 2024 року збори керівного складу органів управління, відповідальних осіб суб’єктів господарської діяльності з питань цивільного захисту, проаналізувати виконання вимог законодавчих та інших нормативно – правових актів з питань цивільного захисту, підвести підсумки роботи за 2023 рік та визначити основні завдання на 2024 рік.


4. Звіти про виконання вимог і заходів, передбачених цим рішенням, надати управлінню з питань надзвичайних ситуацій Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України,  правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради до 25 грудня 2023 року.


5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради (І. Влізло).


6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради Р. Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.