Розпорядження міського голови  "Про проведення зимового чемпіонату України зі спортивно..."  № 98-р від 21.02.2017р. 
Документ №98-р від 21.02.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.02.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.02.2017р.  № 98-р
 


Про проведення зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби


       Згідно з календарем спортивно-масових заходів Департаменту молодіжної політики та спорту Івано - Франківської міської ради та відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) організувати проведення з 11.03 по 12.03.2017 року зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби.

2. Відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р. Прокопчук), Управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську (Д. Міхальць) організувати охорону громадського порядку, безпеку проведення зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби та здійснити перекриття руху транспорту 11-12.03.2017 року з 8.00 до 16.00 год., згідно зі схемою маршруту змагань (додаток 1).

3. КП «Муніципальна варта» (О. Бевський) сприяти управлінню патрульної поліції в м. Івано – Франківську (Д. Міхалець) та відділу поліції ГУНП в Івано – Франківській області (Р. Прокопчук) у забезпеченні охорони публічного порядку під час проведення заходу.

4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І. Влізло) встановити два намети для обігріву спортсменів.

5. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) встановити на вул. Незалежності святкові розети, подіум, турнікети, біотуалети.

6. Директору комунального підприємства «Електроавтотранс» (В. Голутяк) призупинити рух тролейбусів 11-12.03.2017 року з 8.00 до 16.00 год на маршрутах № 2, 3, 6, 8, 9 .

7. Управлінню транспорту та зв’язку Івано – Франківської міської ради ( О. Ганчак) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби 11.03.-12.03.2017 року з 8.00 до 16.00 год.

8. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) опублікувати дане розпорядження у засобах масової інформації.

9. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету Департаменту молодіжної політики та спорту, Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою на проведення зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби, передбачені на спортивно-масові заходи та видатки для організації та технічного забезпечення проведення державних та міських свят згідно кошторису (додаток 2).

10. Центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення змагань.

11. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту В.Матешка.

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.