Розпорядження міського голови  "Про проведення автомобільних змагань "Франківчанка-2017..."  № 99-р від 21.02.2017р. 
Документ №99-р від 21.02.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.02.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.02.2017р.  № 99-р
 


Про проведення автомобільних змагань «Франківчанка-2017» для жінок-водіїв


       Згідно з календарем спортивно-масових заходів Департаменту молодіжної політики та спорту Івано - Франківської міської ради та відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано – Франківської міської ради (В. Матешко) спільно з Прикарпатським автомобільним клубом (О. Кодак) 08 березня 2017 року з 9.00 до 17.00 год провести у місті Івано-Франківську на Північному бульварі автомобільні змагання

«Франківчанка-2017» для жінок-водіїв.

2. Відділу поліції ГУНП України в Івано - Франківській області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції міста Івано - Франківська (Д. Міхалець) організувати охорону публічного порядку, перекриття руху автотранспорту та безпеку проведення заходу 08 березня з 9.00 до 17.00 год згідно зі схемою траси змагань (додаток 1).

3. КП «Муніципальна варта» (О. Бевський) сприяти управлінню патрульної поліції в м. Івано – Франківську (Д. Міхалець) та відділу поліції ГУНП в Івано – Франківській області (Р. Прокопчук) у забезпеченні охорони публічного порядку під час проведення заходу.

4. Центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення змагань.

5. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано -Франківської міської ради (М. Смушак) встановити на місці проведення заходу турнікети, біотуалети.

6. Управлінню транспорту та зв’язку Івано – Франківської міської ради ( О. Ганчак) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення відкритих змагань з автомобільних змагань «Франківчанка-2017» для жінок-водіїв 8 березня 2017 року з 09.00 год до 17.00 год згідно зі схемою траси змагань (додаток 1). 

7. Відділу патронатної служби Івано – Франківської міської ради (В.Дротянко) висвітлити на сайті Івано – Франківської міської ради інформацію про проведення заходу.

8. Міському відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області (В. Мацалак) надати 5 вогнегасників з метою запобігання пожежних ситуацій під час проведення заходу.

9. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення змагань, передбачені на спортивно-масові заходи департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради згідно з кошторисом (додаток 2).

10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – директора департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради В.Матешка.

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О.Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.