Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої ..."  № 105 від 23.02.2017р. 
Документ №105 від 23.02.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про надання (втрату) статусу дитини,позбавленої батьківського піклування,та подальше влаштування дітей
Рішення виконавчого комітету  №390 від 19.06.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.02.2017р.  № 105
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування



Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст.ст. 5, 11, 12, Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 245, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 59, 61, 62, 63, 67, 69, 74 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування:

1.1. -, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав  рішенням - міського суду від - р. (справа №-/-/--ц, провадження №-/-/-/-); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

1.1.1. Встановити опіку над малолітньою - - року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном -, яка проживає за цією ж адресою.

1.1.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.2. -, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав  рішенням - міського суду від - р. (справа №-/-/--ц, провадження №-/-/-/-); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

1.2.1. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном -, яка проживає за цією ж адресою.

1.2.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.3. -, - року народження, у зв’язку з відбуванням покарання матері в місцях позбавлення волі, що підтверджується вироком суду від - року (справа №-/-/-к, провадження №---/-/-/-); позбавленням батька батьківських прав рішенням - міського суду від -р. (справа №-/-/--ц, провадження №-/-/-/-).

1.3.1. Встановити піклування над неповнолітнім -, - року народження, який зареєстрований за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, призначивши піклувальником -, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-.

1.3.2. Зобов’язати піклувальника зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


2. Надати статус дитини-сироти -, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане -) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане -).

2.1. Службі у справах дітей (-):

- вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, який перебуває в -, до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення;

- зберегти право користування житлом за адресою: -, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття, та переоформити на малолітнього належну йому за законом спадщину після смерті батька.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.