Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Інструкції ..."  № 110 від 23.02.2017р. 
Документ №110 від 23.02.2017р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Інструкції
Рішення виконавчого комітету  №618 від 20.12.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Інструкції
Рішення виконавчого комітету  №1321 від 12.10.2023р. Чинний

 
Історія документа

12.10.2023p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

27.02.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.02.2017р.  № 110
м.Івано-Франківськ
 



Про затвердження Інструкції


З метою забезпечення узгодженості дій управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради у сфері зовнішніх зв’язків, неухильного дотримання вимог:

  • Указу Президента України від 18 вересня 1996р. №841 (у
    редакції від 20.07.2016) "Про заходи щодо вдосконалення
    координації діяльності органів виконавчої влади у сфері
    зовнішніх зносин" зі змінами;
  • Указу Президента України від 5 березня 2002р. № 217/2002 Про порядок здійснення зовнішніх зносин Радою Міністрів АР Крим, місцевими державними адміністраціями" зі змінами;
  • постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016р.
    № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію»;
  • постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2001р.
    1629 "Про деякі питання удосконалення роботи з
    координації діяльності  органів виконавчої влади у сфері
    зовнішніх зносин" зі змінами;
  • постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 1992р. № 698 "Про вдосконалення порядку здійснення службових відряджень за кордон" зі змінами;
  • наказу Міністерства фінансів України від 13 березня 1998р.
    59 "Про затвердження Інструкції про службові відрядження
    в межах України та за кордон"; та інших нормативних актів,
    що регулюють правовідносини у сфері зовнішніх зв'язків;
  • розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 01 липня 2014р. №402 "Про упорядкування прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців", виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

в и р і ш и в:

    1. Затвердити Інструкцію про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземних громадян в структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради, удосконалення роботи з координації діяльності у сфері зовнішніх зв'язків та порядку здійснення службових відряджень за кордон (додається).
    2. Вважати рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 20 грудня 2007р. № 618 “Про затвердження Інструкції ” таким, що втратило чинність.
    3. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради:


3.1. Погоджувати програму роботи з іноземцями з начальником управління економічного та інтеграційного розвитку за попереднім погодженням з начальником відділу міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста не пізніше, ніж за 5 днів до дати прийому.

3.2. Подавати звіт про відрядження за кордон (Додаток 3 до Інструкції), а також звіти про прийом іноземних делегацій, груп та окремих іноземців (в довільній формі) начальнику відділу міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста не пізніше, ніж через 3 дні після закінчення відрядження або прийому.

3.3. Щорічно до 10 грудня інформувати у письмовій формі управління економічного та інтеграційного розвитку про хід виконання галузевих угод, меморандумів, протоколів про співпрацю у сфері міжнародних зв’язків, а також щодо планів діяльності на наступний рік у сфері міжнародних зв’язків.

3.4. У разі необхідності укладення міжнародних договорів, угод, меморандумів, протоколів про наміри тощо погоджувати їх проекти з начальником управління економічного та інтеграційного розвитку за попереднім погодженням з відділом міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста.

3.5. Призначити в структурних підрозділах виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відповідальних осіб за організацію міжнародного співробітництва та протягом 20 робочих днів з дня затвердження вказаного рішення надати дану інформацію у відділ міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста управління економічного та інтеграційного розвитку. 

    1. Відповідальність за дотримання порядку прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземних громадян в структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради, удосконалення роботи з координації діяльності у сфері зовнішніх зв'язків та порядку здійснення службових відряджень за кордон покласти на відділ міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста  управління економічного та інтеграційного розвитку, начальника  патронатної служби та помічників заступників міського голови.
    2. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.