Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до переліку адміністративних послуг..."  № 141 від 23.02.2017р. 
Документ №141 від 23.02.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження переліку адміністративних послуг
Рішення міської ради  №34 від 22.12.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.02.2017р.  № 141
м.Івано-Франківськ
 



Про внесення змін до переліку адміністративних послуг



З метою розширення переліку адміністративних послуг, які надаються у ЦНАП м.Івано-Франківська, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським Союзом візового режиму для України» від 14.07.2016р. №1474-VIII, листа управління Держпродспоживслужби в м.Івано-Франківську від 23.01.2017р.  №36, листа Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради від 13.02.2017р. №2-13-1, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 22.12.2015р. №34-2 «Про затвердження переліку адміністративних послуг», керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, доповнивши його наступними пунктами:

1.1.Пункт 44 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення14-річного віку – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.2.Пункт 45 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше особі, яка звертається за оформленням паспорта після досягнення18-річного віку – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.3.Пункт 46 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки) – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.4.Пункт 47 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України (у формі картки) – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.5.Пункт 48 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм особі, яка набула громадянства України – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.6.Пункт 49 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у зв’язку з втратою/викраденням паспорта громадянина України (у формі картки) – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.7.Пункт 50 «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у зв’язку з втратою/викраденням паспорта громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки) – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.8.Пункт 51 «Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.9.Пункт 52 «Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм замість втраченого або викраденого – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

1.10.Пункт 53 «Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм у зв’язку з обміном – Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області».

  1. Внести зміни до переліку адміністративних послуг щодо видачі суб’єктам господарської діяльності документів дозвільного характеру, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, доповнивши його наступними пунктами:
    1. Пункт 31 «Видача дозволу (санітарного паспорта) на роботи з радіоактивними речовинами та іншими джерелами іонізуючого випромінювання – Управління Держпродспоживслужби в м.Івано-Франківську».
  2. Внести зміни до пункту 29 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції: «Взяття на облік громадян, які бажають отримати земельну ділянку для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд» – Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою».
  3. Внести зміни до пункту 7 переліку адміністративних послуг щодо видачі суб’єктам господарської діяльності документів дозвільного характеру, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції: «Погодження дорожнього перевезення небезпечних вантажів (крім міжнародних перевезень дорогами, що входять до затверджених маршрутів руху)» – Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області».
  4. Вилучити пункти 1, 2, 3, 4, 5, 6, 18 переліку адміністративних послуг щодо видачі суб’єктам господарської діяльності документів дозвільного характеру, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2.
  5. Вилучити пункт 27 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2.
  6. Суб’єктам надання адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити інформаційні та технологічні картки.
  7. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг.
  8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.




Міський голова                                                                Руслан  Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.