Рішення виконавчого комітету  "Про демонтаж самовільно встановлених об'єктів..."  № 1067 від 18.08.2023р. 
Документ №1067 від 18.08.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2023р.  № 1067
м.Івано-Франківськ
 


Про демонтаж самовільно встановлених об’єктів



Керуючись ст.ст. 31, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», з метою протидії самовільному захопленню (зайняттю) земельних ділянок, відповідно до Положення про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади, розглянувши документи комунального підприємства «Муніципальна інспекція «Добродій» щодо демонтажу самовільно встановлених об’єктів, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Абрам’юку Андрію Івановичу протягом 2 календарних днів з моменту оприлюднення цього рішення на сайті демонтувати огорожу на вул. О. Кисілевської (ЖК «Елітний») у м. Івано-Франківську.
  2. Пророку Юрію Івановичу протягом 2 календарних днів з моменту оприлюднення цього рішення на сайті демонтувати  навіс (маркізу) на вул. Незалежності, 18 у м. Івано-Франківську.
  3. Особам, що встановили (користуються) самовільно встановлені об’єкти, протягом 2 календарних днів з моменту оприлюднення цього рішення на сайті демонтувати:

3.1.        Малу архітектурну форму на вул. Карпатській, 4 у м. Івано-Франківську;

3.2.        4 металеві гаражі і малу архітектурну форму (металеву будку) на вул. Ленкавського, 9 (у дворі будинку) в м. Івано-Франківську;

3.3.        6 металевих гаражів на вул. Євгена Коновальця, поруч будинку 124А в м. Івано-Франківську;

3.4.        Металевий гараж на вул. Бельведерській, 40 та 40А (у дворі будинку) в м. Івано-Франківську;

3.5.        Малу архітектурну форму (металеві ворота)  на вул. Матейки між будинками 41 та 43/1 у м. Івано-Франківську.

3.6.        Малі архітектурні форми (металевий навіс, дерев’яну качелю, вуличні вазони в кількості 2 шт.) та тимчасову споруду (господарського призначення) на вул. Матейки у дворі будинків 41 та 41А в м. Івано-Франківську.

4.        Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М. Шутак) забезпечити розміщення копії цього рішення на об’єктах, передбачених  у пунктах 1-4 цього рішення.

5.        У разі невиконання цього рішення особами, що встановили (користуються) самовільно встановлені об’єкти, у строк, встановлений цим рішенням, комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М. Шутак) здійснити демонтаж самовільно встановлених об’єктів, передбачених у пунктах 1-4 цього рішення.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.




Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.