Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 1124 від 01.09.2023р. 
Документ №1124 від 01.09.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.09.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.09.2023р.  № 1124
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017р. №268 зі змінами, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від - року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року Яремчанським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Надвірнянському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ), який проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 18.07.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  2. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія -- №-, видане - року Голопристанським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Херсонській області), яка проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 18.07.2022 року №26-про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  3. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів - - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане -  року Бехтерською сільською радою Голопристанського району Херсонської області, Україна), яка проживає за адресою: вул. --, -, корп.-, кв.-, м.-, на підставі довідки від 15.06.2023 року №-про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  4. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року виконавчим комітетом Бехтерської сільської ради Голопристанського району Херсонської області, Україна), який проживає за адресою: вул. -, -корп.- кв.- м.-, на підставі довідки від 15.06.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  5. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів - - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року Чернігівським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області), яка проживає за адресою: вул. -, 4-, кв. -, м.- на підставі довідки від 22.07.2023 року №-про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 24.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  6. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія- №, видане - року Донецьким міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного управління юстиції у Донецькій області), яка проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 23.06.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 06.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  7. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, -року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року Жовтневим районним у місті Маріуполі відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області), який проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 23.06.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 06.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  8. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, -року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року відділом реєстрації актів цивільного стану Сєвєродонецького міського управління юстиції у Луганській області), який проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 09.06.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.06.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  9. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, 1-року народження (свідоцтво про народження Серія- №-, видане - року відділом реєстрації актів цивільного стану Сєвєродонецького міського управління юстиції у Луганській області), яка проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 09.06.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.06.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  10. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-№-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківську Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ), яка проживає за адресою: вул.-, 1-, кв.-, м.-, на підставі довідки від 14.07.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 16.06.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  11. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року Костянтинівською сільською радою Горностаївського району Херсонської області), який проживає за адресою: вул.-, -, кв.1-, м.Ів-, на підставі довідки від 11.10.2022 року №--про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 13.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  12. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року Костянтинівською сільською радою Горностаївського району Херсонської області), який проживає за адресою: вул.-, -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 11.10.2022 року № - про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 13.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  13. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія -№-, видане - року Краматорським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), який проживає за адресою: вул.-,- , кв.-, м.-, на підставі довідки від 30.03.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 14.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  14. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, 11.03.2014 року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Алчевського міського управління юстиції у Луганській області), яка проживає за адресою: вул.- -, кв.-, м.-, на підставі довідки від 07.04.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 14.07.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  15. Внести зміни в рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від - року №- «Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», виклавши п.2 рішення у такій редакції: «надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів -, - року народження (свідоцтво про народження Серія -№-, видане - року виконавчим комітетом Курахівської міської ради Мар’їнського району Донецької області), який проживає за адресою: вул. -, с.-, Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від 05.04.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 16.06.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  16. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                 Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.