Рішення виконавчого комітету  "Про проведення Днів сталої енергії..."  № 1224 від 22.09.2023р. 
Документ №1224 від 22.09.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Програму сталого енергетичного розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади до 2030 року
Рішення міської ради  №395 від 26.11.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.09.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.09.2023р.  № 1224
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення Днів сталої енергії


Керуючись ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Програми сталого енергетичного розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади до 2030 року, затвердженої рішенням міської ради від 26.11.2021р. № 395-18, з метою пропагування у рамках проведення Днів сталої енергії ідей раціонального використання енергоресурсів, впровадження альтернативних, екологічно безпечних джерел енергії, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко):
    1. Спільно з Департаментом освіти та науки (В.Дротянко) забезпечити проведення у жовтні - листопаді 2023 року загальноміських тематичних конкурсів учнівських робіт з питань енергозбереження:

- створення відеороликів;

- оформлення плакатів;

- розроблення оригінальних проєктів та винаходів, спрямованих на подолання енергетичної кризи в умовах воєнного стану, та скорочення споживання викопних енергоносіїв шляхом використання альтернативних джерел енергії;

- проведення учнями внутрішнього енергоаудиту у школах з наданням пропозицій щодо заходів з енергозбереження.

1.2 Спільно з Департаментом освіти та науки (В.Дротянко) організувати виставку - презентацію робіт та відзначення переможців конкурсу.

2. Департаменту освіти та науки (В.Дротянко) - організувати у жовтні - листопаді 2023 року проведення підпорядкованими закладами освіти просвітницьких заходів:

- годину спілкування "Енергозбереження - шлях до забезпечення енергетичної незалежності та безпеки України";

- обговорення причин глобальних змін клімату, їх наслідків та шляхів пом’якшення;

- перегляд презентацій, фільмів та мультфільмів про енергозбереження та енергоефективність у школі і вдома, використання альтернативних джерел енергії.

3. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) спільно з Науковим містечком «Нова енергія» та Департаментом освіти на науки (В.Дротянко) організувати:

- майстер-клас для учнів – учасників олімпіад та конкурсів з інформатики та математики;

- практичні заняття для учнів з питань генерування та акумулювання енергії.

4. Департаменту культури (Н.Загурська) провести у жовтні - листопаді 2023 року в закладах міської бібліотечної системи просвітницькі заходи до Днів сталої енергії.

5. Відділу патронатної служби (О.Гоянюк) спільно з Департаментом освіти та науки (В.Дротянко) організувати відео-, фото- зйомку та висвітлення заходів пункту 1.2 та пункту 3 цього рішення, забезпечити розміщення інформації про «Дні сталої енергії» у розділі «Діяльність з енергозбереження та екології» офіційного сайту міста Івано-Франківська, а також трансляцію на ТРК "Вежа".

6. Виділити зі статті видатків «Програми сталого енергетичного розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади до 2030 року» кошти за КПКВКМБ 2717640 «Заходи з енергозбереження» на суму 15000 грн. 00 коп. (пятнадцять тисяч грн 00 коп.).

7. Фінансовому управлінню (Г.Яцків) профінансувати головного розпорядника коштів - Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) за вказаними вище видатками відповідно до визначеного обсягу.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичай-ними ситуаціями Р.Гайду і заступника міського голови - директора Департаменту освіти та науки В.Дротянко.




Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.