Розпорядження міського голови  "Про розподіл бюджетних призначень..."  № 348-р від 18.09.2023р. 
Документ №348-р від 18.09.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2023



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 18.09.2023р.  № 348-р
 


Про розподіл бюджетних призначень


Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, п.17 рішення Івано-Франківської міської ради восьмого демократичного скликання «Про бюджет Івано-Франківської міської територіальної громади на 2023 рік» від 22.12.2022 року № 227-32:

1. Спрямувати частину залишку коштів, який утворився станом на 01.01.2023р. за рахунок надходжень з фонду охорони навколишнього природного середовища Бурштинської міської територіальної громади в сумі 864,0 тис. грн на збільшення загального обсягу видатків спеціального фонду бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади за головним розпорядником бюджетних коштів Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради ТПКВКМБ 1418311 «Охорона та раціональне використання природних ресурсів» у сумі 864,0 тис. грн.

2. Відповідно до звернення головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області «Про надання субвенції»:

  • зменшити призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 1517370 «Реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій» за об’єктом «Розвиток соціально-економічної та інженерно-транспортної інфраструктури міста» на суму 1298,2 тис. грн;

та спрямувати:

  • на збільшення призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» за об’єктом «Субвенція державному бюджету для головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області для придбання службового автомобіля на виконання Комплексної програми профілактики злочинності в місті до 2024 року» на суму 1298,2 тис. грн.

3. Здійснити перерозподіл між головними розпорядниками коштів бюджету Івано-Франківської міської  територіальної громади:

- зменшити призначення загального фонду бюджету за головним розпорядником бюджетних коштів Виконавчий комітет міської ради за КПКВКМБ 0218240 «Заходи та роботи з територіальної оборони» (Довгострокова програма фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міської ради на 2019-2023 роки) на суму 4 510,0 тис. грн.

та спрямувати:

    • на збільшення призначення загального фонду бюджету за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» «Субвенція державному бюджету для військової частини А7030 на покращення матеріально-технічного забезпечення» на виконання Довгострокової програми фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міської ради на 2019-2023 роки на суму 500,0  тис. грн.
    • на збільшення призначення загального фонду бюджету за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» «Субвенція державному бюджету для Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Івано-Франківській області на покращення матеріально-технічного забезпечення (встановлення металопластикових вікон)» на виконання Довгострокової програми фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міської ради на 2019-2023 роки на суму 300,0  тис. грн.

- на збільшення призначення загального фонду бюджету за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» «Субвенція державному бюджету військовій частині А4324 (для військової частини А4604) на покращення матеріально-технічної бази» на виконання Довгострокової програми фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міської ради на 2019-2023 роки на суму 880,0 тис. грн.

- на збільшення призначення загального фонду бюджету за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» «Субвенція державному бюджету для військової частини 1241 Національної Гвардії України на покращення матеріально-технічного забезпечення» на виконання Довгострокової програми фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міської ради на 2019-2023 роки на суму 1340,0 тис. грн.

- на збільшення призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» за об’єктом «Субвенція державному бюджету для військової частини А1349 на придбання обладнання і предметів довгострокового користування на виконання Довгострокової програми фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міської ради на 2019-2023 роки» на суму 1490,0 тис. грн.

- зменшити призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 1517370 «Реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій» за об’єктом «Розвиток соціально-економічної та інженерно-транспортної інфраструктури міста» в сумі 100,0 тис. грн;

та спрямувати:

- на збільшення загального обсягу видатків загального фонду на суму 100,0 тис. грн за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» «Субвенція державному бюджету Донецькому державному університету  внутрішніх справ МВС України для Луганського навчально-наукового інституту Е.О. Дідоренка  на покращення матеріально-технічного забезпечення»  на виконання Комплексної програми профілактики злочинності в місті до 2024 року».

- зменшити призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 1517310 «Будівництво об'єктів житлово-комунального господарства» за об’єктом «Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків - Надрічна /ПВР + роботи/ ( І черга – «Будівництво транспортної розв’язки по вул. Надрічна в м. Івано-Франківську /ПВР + роботи/»)»  на суму 500,0 тис. грн.

та спрямувати:

- на збільшення загального обсягу видатків загального фонду на суму 500,0 тис. грн за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» на суму 500,0 тис. грн. (Субвенція державному бюджету для Головного управління ДПС в Івано-Франківській області на виконання Програми створення розвинутої інформаційної інфраструктури Головного управління ДПС в Івано-Франківській області  на 2023-2025 роки).

  • зменшити призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 1517370 «Реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій» за об’єктом «Розвиток соціально-економічної та інженерно-транспортної інфраструктури міста» на суму 400,0 тис. грн;

та спрямувати:

  • на збільшення призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» за об’єктом «Субвенція державному бюджету для управління патрульної поліції в Івано-Франківській області на покращення матеріально-технічного забезпечення на виконання Комплексної програми профілактики злочинності в місті до 2024 року» на суму 400,0 тис. грн.
  • зменшити призначення спеціального фонду за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду (бюджету розвитку) за головним розпорядником коштів Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 1517370 «Реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій» за об’єктом «Розвиток соціально-економічної та інженерно-транспортної інфраструктури міста» на суму 260,0 тис. грн;

та спрямувати:

    • на збільшення призначення загального фонду бюджету за головним розпорядником бюджетних коштів Фінансове управління Івано-Франківської міської ради за КПКВКМБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» «Субвенція державному бюджету для Івано-Франківської установи виконання покарань (№12) на покращення матеріально-технічного забезпечення» на виконання Комплексної програми профілактики злочинності в місті до 2024 року на суму 260,0 тис. грн.

4. За підсумками виконання бюджету Івано-Франківської міської  територіальної громади по доходах за 8 місяців 2023 року збільшити обсяг доходів загального фонду на суму 13 000,00 тис. грн, а саме:

за КБКД 11010500 «Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування» на суму 3 200,0 тис. грн;

за КБКД 14031900 «Акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (Пальне)» на суму 4 500,0 тис. грн;

за КБКД 18050400 «Єдиний податок з фізичних осіб» на суму 5 300,0 тис. грн.

  • на збільшення загального обсягу видатків загального фонду бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади на суму   13 000,00 тис. грн за головними розпорядниками бюджетних коштів, а саме:

Департамент соціальної політики виконкому міської ради за КПКВКМБ 0813242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» на суму 13 000,0 тис. грн.

5. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради  (Г. Яцків) внести відповідні зміни до дохідної та видаткової частини бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади з наступним затвердженням на сесії міської ради.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.




Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.