Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення вартості тарифів на послуги реєстрації..."  № 1452 від 03.11.2023р. 
Документ №1452 від 03.11.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.11.2023"Західний кур'єр" 46 16.11.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.11.2023р.  № 1452
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення вартості тарифів на послуги реєстрації, вилову та транспортування, стерилізації та утримання домашніх собак та безпритульних собак поза межами Івано-Франківської міської територіальної громади


Розглянувши звернення КП «Полігон ТПВ», з метою забезпечення комфортного співіснування людей та тварин, з урахуванням розрахунків обсягів наданих послуг, планових витрат, техніко-економічних розрахунків, керуючись пп.2 п. «а» ч.1 ст.28 та ч. 6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на підставі ч.8 ст.9, п.5 ч.1 ст.22 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


В И Р І Ш И В:

  1. Встановити перелік та вартість тарифів на послуги реєстрації, вилову та транспортування, стерилізації та утримання домашніх собак та безпритульних собак поза меж Івано-Франківської міської територіальної громади, що надаються КП «Полігон ТПВ», згідно з додатком 1.
  2. Затвердити перелік та вартість тарифів на послуги, що надаються КП «Полігон ТПВ».
  3. Звільнити пільгову категорію осіб Івано-Франківської міської територіальної громади згідно додатку 2 від сплати вартості наданих послуг КП «Полігон ТПВ».
  4. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) передбачити кошти на відшкодування видатків за пільгову категорію осіб Івано-Франківської міської територіальної громади звільнених від сплати вартості наданих послуг КП «Полігон ТПВ».
  5. Відділу патронатної служби міської ради (О.Гоянюк) оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».
  6. Рішення набуває чинності з дня офіційного оприлюднення.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту благоустрою Івано-Франківської міської ради Т.Полатайка.





Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.