Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи для обстеження стану готовн..."  № 462-р від 13.11.2023р. 
Документ №462-р від 13.11.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.11.2023



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 13.11.2023р.  № 462-р
 


Про створення робочої групи для обстеження стану готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться на території Івано-Франківської міської ради


Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.19 ч.2 п.27, 28 Кодексу цивільного захисту України, рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 23 червня 2023р «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 червня 2023р «Щодо результатів оперативного обстеження об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту та вирішення проблемних питань щодо укриття населення» введеного в дію Указом Президента України від 26 червня 2023р. №353, наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» утворити робочу групу для обстеження стану готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням.


  1. Створити робочу групу у складі:

       А. Ковальчука – завідувача сектору взаємодії з аварійно-рятувальними службами управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради, керівник робочої групи;

       І. Коман        - начальник служби охорони праці КП «Управляюча компанія «Комфортний дім»

       С. Пашкевич        - заступник директора Департаменту освіти та науки з господарських та соціально-економічних питань;

представника Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС України в області (за згодою);

       представника Івано-Франківського РУП ГУ НП України в області (за згодою);

2. Робочій групі з 13.11.2023 року здійснювати щоквартальне обстеження об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, про що скласти акти.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови – директора  Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради Р. Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.